Masterclass: Disse talenter blev årets spillere

30.06.2015 11:10

Sæsonen for Brøndby Masterclass er tilendebragt med en række flotte resultater. Rent faktisk blev det til hele tre ud af fem mulige mesterskaber, idet U13, U15 og U17 blev mestre, mens U14 fik sølv, og U19 blev nummer fem.

Traditionen tro afholdte Masterclass afslutning i klubhuset, hvor spillere og trænere hyggede sig og sagde tak for den forgangne sæson. Derudover skulle der selvfølgelig kåret årets spiller på de respektive talenthold, ligesom special-kåringerne Bevensee-, Bisgaard og John Ranum-pokalen skulle uddeles.

Nedenfor kan du se, hvilke talenter der løb med priserne samt trænernes forklaring på, hvorfor de blev valgt.

U13, Årets spiller: Lasse Mouritsen

U13-cheftræner Morten Corlin: 

- Lasse har udviklet sig fra at være en trup spiller til at være omdrejnings punktet på midten af banen, han har udviklet sig til en leder på holdet, han er blevet enormt fokuseret omkring sin egen udvikling med overskud til at hjælpe sine holdkammerater. 

U14, Årets spiller: Roni Arabaci

U14-cheftræner Niels Madsen:

- Roni har udviklet sig rigtig meget i den forgangne sæson. Han træner godt, er mentalt stærk og har en masse vindermentalitet. Desuden er han moden som person, en god holdkammerat og holdspiller. Og så scorer han mange mål.

U15, Årets spiller: Lasse Munkholm

U15-cheftræner Frank Hjortebjerg:

- Vi har valgt Lasse som årets spiller, fordi han igennem året har udviklet en fin balance i sin måde at møde holdkammerater, holdlederne og trænere på. Lasse vil vinde, udvikle sig og lære noget, men altid i samarbejde med holdet. Han skaber den rette stemning i omklædningsrummet og den rette stemning på træningsbanen. Det er to forskellige stemninger, og det er ikke altid let at balancere, men det har Lasse gjort eksemplarisk. 

U17, Årets spiller: Magnus Häuser 

U17-cheftræner Søren Juul:

- Det har været et svært valg, da mange spillere har haft en flot sæson. Valget faldt på Magnus Häuser, der gennem hele sæsonen har været en profil i ligaen og har haft  en stor andel i holdets succes. Magnus har især lagt på i forhold til den daglige træning og har endvidere været oppe at snuse til førsteholdet dels ved træningspas, men også med turen til Hoffenheim. Magnus ligger på den centrale midtbane og er en rigtig felt-til-felt-spiller med et godt drive med holden. Han udmærker sig især med gode sparkefærdigheder og endte på 10 ligamål, hvor flere af dem er flotte langskudsmål.

U19, Årets spiller: Daniel Anusic

U19-assistenttræner Frederik Birk:

- Der var flere kandidater i spil, men der var alligevel enighed i hele U19-teamet om, at Daniel var det rette valg. "Dani" har set over hele sæsonen spillet og trænet på et højt niveau, spillet samtlige minutter og stort set ikke misset et træningspas. Det er en sådan type spiller, man som iagttager let kan overse blandt de på dagen kampafgørende individualister. Men over en hel sæson er det en type som Dani, der for alvor er point i. Han har ret beset været første mand på holdkortet, og uanset om det var på højre eller venstre back, har han løst opgaven.

Bisgaard-prisen (gives til et talent, der udmærker sig på U-landsholdet)

Modtager: Casper Hauervig fra U17

Beveensee-prisen (gives til en spiller, der har haft betydning for det sociale uden for banen)

Modtager: Jamil Faizi fra U19

John Ranum-pokalen (den største hædersbevisning i U-talent, som uddeles til et særligt talent, der bidrager både på og udenfor banen og altid er klar til at yde lidt mere for sig selv, for holdkammeraterne og for Brøndby IF)

Modtager: Mikkel Eslund fra U14