Afstemning: Forårets profil

13.06.2015 09:00

OBS! Afstemningen er slut. Forårets profil offentliggøres snarest.

Sæsonen 2014-2015 blev som bekendt rundet af i søndags, og målsætningen om en tredjeplads blev nået efter et forår med gode præstationer og resultater.

En række blågule spillere har siden forårssæsonstarten i februar leveret fine indsatser, men hvem var egentlig forårets profil for Brøndby IF? Det kan du være med til at bestemme.

De syv nominerede

Vi har udvalgt syv nominerede, som du kan vælge mellem. Du deltager i afstemningen nederst på forsiden her på brondby.com.

Johan Larsson - stærkt forår med fuld spilletid i alle 16 kampe samt tre mål og tre assists.

Daniel Agger - bundsolid i de 11 kampe, han har medvirket i i foråret. Derudover en enkelt scoring.

Christian Nørgaard - i Kahlenbergs fravær trådte "Nør" i karakter i foråret og har især rykket sig på pres- og duelspil. Står desuden noteret for tre mål og to assists.

Lukas Hradecky - Månedens spiller i Alka Superligaen i april. Mange afgørende redninger i foråret. Noteret for syv clean sheets siden vinterpausen.

Teemu Pukki - vigtig rolle i presspillet samt sæsontopscorer med ni mål. Har startet inde i alle 16 kampe i foråret.

Martin Ørnskov - har været stærk og stabil som ankeret på midtbanen. Udfører mange "usynlige" opgaver, som dog er vigtige for holdets præstationer og resultater.

Lebogang Phiri - Flot forår af den unge sydafrikaner, der har startet inde i alle opgør minus runde 26, hvor han havde karantæne. Giver enorm dynamik på midtbanen både som 6'er og 8'er.

Hvem mener du er forårsprofil i Brøndby IF? Du kan som nævnt give dit besyv med i afstemningen på forsiden af brondby.com (nederst til højre).

Må den bedste mand vinde!