Gult stadion: Fans fra hele Danmark får gratis bustransport

01.06.2015 12:05

Når Brøndby IF søndag den 7. juni kl. 16 runder sæsonen af med hjemmekampen mod Esbjerg fB, bliver det på et feststemt og velbesøgt Brøndby Stadion klædt helt i gult. Der er nemlig traditionen tro dømt GULT STADION til sæsonens sidste hjemmekamp.
 
Denne gang får GULT STADION deltagelse af flere hundrede Brøndby-fans, der køres ind fra Fyn og Jylland, hvor de blågule fortsat nyder stor opbakning.
 
Brøndby IF har i samarbejde med Brøndby Support og ikke mindst Centrum Turist, der sponsorerer fem busser, arrangeret en landsdækkende fan-karavane, som giver de mange Brøndby-fans rundt om i Danmark mulighed for gratis transport til GULT STADION-festen på Brøndby Stadion den 7. juni. 

Desuden sponsorerer Brøndby IF's Beverage Partner, Carlsberg, øl og sodavand til fansene i busserne. Det eneste man skal betale er 100 kroner for en billet til Sydsiden.
 
Mange tusinde fans landet over
 
Kommerciel direktør i Brøndby IF, Henrik Bartholdy, fortæller mere:
 
- Sammen med vores gode partner Centrum Turist er det her en måde at takke for opbakningen til de fans, der loyalt og dedikeret støtter op om Brøndby IF, selv om de rent geografisk befinder sig langt fra Brøndby Stadion og bor i eksempelvis Hjørring, Vejle, Haderslev eller Odense.

- Vi ved, at Brøndby IF er et nationalt brand og har mange tusinde fans landet over. Eksempelvis viser en Gallup-undersøgelse fra 2014, at næsten halvdelen af klubbens fans kommer fra andre dele af Danmark end Sjælland.
 
- På søndag vil en fan-karavane bestående af fem Centrum Turistbusser derfor sætte kursen mod Brøndby Stadion. Vi er rigtig glade for, at vores partnere på denne måde aktivt kan hjælpe til med, at fans fra hele Danmark får Brøndby IF endnu mere ind under huden og kan deltage i GULT STADION den 7. juni.

Busser fra Hirtshals, Struer, Esbjerg, Sønderborg og Odense   

Fan-busserne samler Brøndby-fans op i Jylland og på Fyn med start i henholdsvis Hirtshals, Struer, Esbjerg, Sønderborg og Odense

Du kan se de fem ruters opsamlingssteder og afgangstider, samt sikre dig en plads i en af busserne, ved at klikke på de enkelte bynavne ovenfor.
 
Køb din GULT STADION-t-shirt eller billet nu
 
Der forventes mange tilskuere til GULT STADION den 7. juni, så køb din adgangsgivende t-shirt på brondbyshoppen.dk nu.
 
Vil du være sikker på at sidde på en bestemt plads på Brøndby Stadion, kan du købe billet her.
 
Læs mere om GULT STADION her.