Tilmeld dig Brøndby Dagen 2015

22.06.2015 15:04

Igen i år slår Brøndby IF dørene op og inviterer indenfor til Brøndby Dagen. Vi er traditionen tro tilbage til at holde det om sommeren, og det hele løber af stablen den 28. juni fra klokken 10:00 til 15:00. Vi kan blandt andet byde på TIFO-maling, skattejagt og mulighed for at møde alle spillerne ved autograf-session.

Brøndby Dagen er altid velbesøgt, og sidste år dukkede over 1000 besøgende op – til trods for regn og sjap. I år håber vi dog at kunne love lækkert vejr, når vi igen afholder det om sommeren.

Er du medlem af Brøndby Junior, kan du tilmelde dig GRATIS via medlemskabet på Brøndby Junior. Her skal du trykke på "Brøndby Dagen" under menuen "For Medlemmer".

Som medlem har man også mulighed for helt ekstraordinært at tilmelde sig enten til en træning med spillerne eller en showkamp mod spillerne. (Der blev desvære udsolgt til disse aktiviteter allerede den 16. juni!)

Er du ikke medlem, skal du dog ikke frygte – du kan sagtens deltage i Brøndby Dagen alligevel. Her er prisen 50 kroner for børn under 16 år, hvis man køber billetten på forhånd. På dagen koster det 60 kroner i entré. Billetterne kan købes her.

Alle voksne kommer gratis ind, hvis de følges med et tilmeldt barn, og alle børn under tre år kan ligeledes komme ind uden at skulle betale.

Vi glæder os til en fed dag med masser af sjov og ballade!

Se eller gense programmet fra, da Brøndby Junior TV var til Brøndby Dagen sidste år på dette link.

Se billederne fra Brøndby Dagen sidste år her.