Julemærkehjemsbørn til kamp på Brøndby Stadion

29.05.2015 08:35

Torsdag den 21. maj havde Brøndby IF og Brøndby Stadion helt specielt besøg. 

Sammen med CSR-partneren Julemærkefonden havde Brøndby IF inviteret julemærkehjemsbørn til rundvisning samt Alka Superligakampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

Cirka 70 børn fra julemærkehjemmene i Skælskør og Ølsted deltog på turen. Dagen var planlagt, så børnene både kunne se en kamp og samtidig blive vist rundt på stadion. 

De mange børn ankom tre timer før kampstart og blev delt op i to hold, hvor de fik en længere rundvisning med en masse sjove historier og skæve facts om Brøndby IF og Brøndby Stadion. Efterfølgende fik alle børnene et gratis halstørklæde og en billet til Loxam-tribunen.

Hele dagen forløb i en hektisk, men glad stemning, hvilket også blev bemærket af mange ansatte og frivillige på Brøndby Stadion. Heldigvis blev dagen som bekendt toppet med en 3-1 sejr til Brøndby IF.

Julemærkefonden, herunder de fire julemærkehjem i Danmark, er en af fire CSR-samarbejdspartnere i Brøndby Cares. Du kan læse meget mere om samarbejdet her

Hele dagen var betalt af Brøndby IF, men du kan også støtte Julemærkefonden og Julemærkehjemmenes fantastiske arbejde her.