Ugens BIF Bet: Vind Skyboks VIP-billetter til den nye sæson

28.05.2015 10:05

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet - og kampen mod Randers FC på søndag er ingen undtagelse.

Ugens BIF Bet er et særligt udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om 2 VIP-billetter til Bet25's Skyboks i Michael Laudrup Lounge til den første hjemmekamp i den nye sæson, hvis du spiller for minimum 100 kroner og vinder. Ud over de to VIP-billetter trækkes der også lod om 10 x 2 billetter til Vest-tribunen til samme opgør.

I denne uge tror Bet25 på, at Brøndby IF fortsætter den flotte stime, og du får således odds 9.00, hvis de blågule vinder begge halvlege i udekampen mod Randers FC. Tror du derimod ikke på dette udsagn, får du odds 1.05. Alle, der spiller for minimum 100 kroner og vinder, er med i lodtrækningen.

Oddssætter for Bet25 Nicklas Nürnberg fortæller:

-Med 16 point i de sidste seks kampe er Brøndby IF ligaens suverænt mest formstærke hold, og mod Randers, der har haft et svingende forår, kan Brøndby sætte to streger under bronzemedaljerne, som absolut vil være fortjente efter det her forår. Brøndby har derudover på det sidste vist, at de i den grad kan dominere og styre kampene, og mod et Randers-hold, der ikke er kendt som et hold, som vil holde bolden for meget i egne rækker, kunne kampbilledet let ende med, at Brøndby styrer begivenhederne. Derfor har vi kigget på Brøndby til at vinde begge halvlege som et interessant odds i en kamp, hvor de for alvor kan lave et statement og vise, at der er forskel på Brøndby og midten af ALKA Superligaen.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem Randers FC og Brøndby IF.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.