Hjulsager: Skyldte Szymanowski en assist

26.05.2015 15:15

Søndag aften var Andrew Hjulsager igen stærkt spillende, da Brøndby IF som det første hold i sæsonen tog point fra FC Midtjylland på MCH Arena - og endda tre af slagsen.

Hjulsager, der med to assists og to mål i den seneste måned har sat sit klare aftryk på Brøndby IF's gode resultater, beretter om god stemning i omklædningsrummet efter gårsdagens sejr. 

- Stemningen var rigtig god, og vi var og er utrolig glade for sejren. Både fordi vi bryder deres stime, men mest fordi vi nu er et skridt tættere på vores mål om en tredjeplads. I første halvleg bølger kampen meget frem og tilbage, og vi står ikke lige så godt defensivt, som vi har gjort i de foregående kampe. Vi laver dog tre mål, så vi kan godt forsvare indsatsen før pausen. I anden halvleg gør vi det, som vi har været rigtig gode til i forårets andre kampe, hvor vi forsvarer godt som et hold og giver meget lidt væk.

Undervejs i kampen - i det 29. minut helt præcist - blev Andrew Hjulsager spillet fri i dybden af Dario Dumic. Den vævre kantspiller nåede lige nøjagtigt bolden på baglinjen og lagde en sukkerball ind i panden på Alexander Szymanowski, der kunne heade udligningen til 2-2 i nettet. Netop rollen som oplægger, og også målscorer, er noget, Hjulsager stræber efter i hver eneste kamp.

- Nu har Alex (Szymanowski, red.) leveret to gode assists til mig i de to seneste kampe, så det var rart, at jeg kunne betale ham lidt tilbage. Jeg føler generelt, at jeg er inde i en god periode. Noget af det jeg måler mig mest på er, om jeg formår at være kampafgørende og have aktioner, der kan skabe mål. Så det er selvfølgelig positivt, at det er lykkedes i fire ud af de seks seneste kampe, lyder det fra 20-årige Hjulsager.

Tror du på, at Andrew Hjulsager med en assist eller et mål igen kan være med til at hive en udesejr i land på søndag i Randers, kan du hos Bet25 få odds 2.50 for et 2-tal.