Ugens BIF Bet: Skal du blive VIP i den nye sæson?

23.05.2015 08:25

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet. 

Det vil sige et særligt udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om 2 VIP-billetter i Michael Laudrup Lounge til den første hjemmekamp til næste sæson, hvis du spiller for minimum 100 kr.. Derudover trækkes der lod om 10 x 2 billetter til Vest-tribunen til samme opgør.

I denne uge har Bet25 valgt en kombination af mål og Brøndby-sejr. Det vil sige, at du kan få odds 7.00 på en sejr til de blågule, hvor begge hold kommer på tavlen. Tror du ikke på dette udsagn, giver det odds 1.06. Alle, som spiller dette spil for minimum 100 kr., deltager i lodtrækningen om de ovennævnte billetter - uanset om spillet går hjem eller ej.

Oddssætter hos Bet25 Niklas Nürnberg fortæller:

- Med mesterskabet sikret for FC Midtjylland, er der lagt op til en åben og hæsblæsende kamp i Herning. FCM har på imponerende vis endnu ikke afgivet point på hjemmebane i sæsonen, og på trods af at guldet er sikret, bliver det nok svært at holde dem fuldstændig fra fadet. Brøndby er dog også inde i en rigtig god stime og har mere at spille for med en bronzemedalje inden for rækkevidde. Derfor kunne det sagtens blive lidt en åben slagudveksling, hvor hjemmeholdet forsøger at vise noget offensivt, men hvor Brøndby i sidste ende er dem, der vil det mest, siger Niklas Nürnberg om valget af Ugens BIF Bet.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.