Hjulsager forventer fysisk kamp på mandag

24.05.2015 09:20

Med et mål i hver af de seneste to kampe er Andrew Hjulsager i forrygende form for Brøndby IF. Begge gange har det været det vindende mål, og på mandag kan han forhåbentlig føje et tredje i træk til samlingen, når Brøndby IF skal til Herning for at møde FC Midtjylland. 

Og på MCH Arena har midtjyderne været usædvanlig stærke – det er endnu ikke lykkedes nogen at gå sejrrigt derfra. Og Hjulsager håber da også på, at han og holdkammeraterne kan ændre på den statistik.

- Vi tager selvfølgelig til Herning for at nappe de tre point – det er der ingen tvivl om. De har ikke tabt en kamp på hjemmebane endnu, og den statistik vil vi gerne ødelægge. Men når det er sagt, så er vores motivation op til kampen udelukkende, at vi skal nå vores mål om en tredjeplads. Og det kræver point, fortæller den hurtige kant, der også forventer sig en hårdt spillet kamp.

- Det er et af de fysisk stærkeste hold i ligaen, så det bliver uden tvivl en hård kamp med masser af duelspil. Men vi skal stadig turde spille vores eget spil og fortsætte vores gode stime. Det er meget vigtigt.

Ude godt - hjemme bedst
Mod FC Nordsjælland i torsdags huserede Andrew Hjulsager på den centrale midtbane, efter både Christian Nørgaard og Ferhan Hasani sad udenfor. 

En plads, Hjulsager imponerede på, men han håber stadig på at være tilbage i sit rette element ude på kanten på mandag. 

- Det er der, jeg føler mig bedst til rette, så det er der, jeg helst vil spille. Men det er også tilfredsstillende, at jeg fik vist i går, at jeg også kan gå ind på midten og spille en anden position, når der er brug for det. 

Hvis du tror, at Hjulsager og resten af Brøndby-mandskabet kan få point med fra Herning, skulle du tage at besøge Bet25, hvor der er masser af gode odds. Blandt andet kan du få odds 4.70 på, at Brøndby IF vinder begge halvlege.