Ugens BIF Bet: Gæt mål og kom i VIP

21.05.2015 11:15

I løbet af foråret har Brøndby IF’s samarbejdspartnerpartner, Bet25, haft ”Ugens BIF Bet” på programmet, og op til hjemmekampen mod FC Nordsjælland torsdag aften er der igen gode præmier at hente på det særligt udvalgte væddemål. 

I denne uge er der 10 x 2 billetter til Vest-tribunen samt to VIP-billetter til efterårets første hjemmekamp i den nye sæson. Måden, du deltager på, er ved at lægge minimum 100 kroner på Ugens BIF Bet. Alle, der deltager, er med i lodtrækningen – uanset udfaldet af væddemålet.

Og i dagens anledning har Bet25 valgt at belønne dem, der tror, det bliver en målrig kamp – du får således odds 3.50, hvis der bliver scoret over 3,5 mål i kampen, mens du kan gange dit indskud med 1.28, hvis der bliver scoret under.

Odds-sætter hos Bet25.dk, Nicklas Nürnberg udtaler:

- Brøndby IF ser ud til, at de får alvor har fået åbnet for målsluserne lige nu, og hjemme på en god græsplæne mod FC Nordsjælland skulle muligheden for at få spillet til at flyde være til stede. Kampene mod FC Nordsjælland plejer sædvanligvis også at være forholdsvis målrige - i de sidste syv kampe imod dem er der blevet scoret mindst to mål, og som det næstmest scorende hjemmehold i ligaen kan vi godt forvente nogle mål. Læg dertil, at FC Nordsjælland ikke er et hold, der kommer og putter sig, men i stedet har deres arsenal af offensive folk med, der består af Bech, John og Karlsson, som har lavet næsten 20 mål tilsammen, så tør vi godt tro på, at det bliver en offensiv og underholdende kamp.

Du finder Ugens BIF Bet under ’Specials’ til kampen FC Nordsjælland - Brøndby IF hos www.bet25.dk