Crossbar Challenge: Sidste kvartfinale

12.05.2015 10:55

Den fjerde og sidste kvartfinale skal afvikles på onsdag i Brøndby IF og Bet25.dk’s Crossbar Challenge, hvor spillerne fra Superliga-truppen dyster mod hinanden i den ædle disciplin at ramme overliggeren. Og der er virkelig lagt i kakkelovnen til fantastisk dyst. 

Patrick Da Silva skulle have mødt Johan Elmander, der jo som bekendt blevet skadet. Han er til gengæld blevet erstattet af Riza Durmisi, og vi får dermred en dyst mellem to spillere, der begge er Brøndby-drenge, begge spiller venstre back, og begge er unge, fremadstormende kometer. 

Patrick Da Silva har med sin ukuelige vilje og utrættelige løb op og ned ad venstrekanten vundet mange Brøndby-hjerter. Samtidig er historien om Da Silva også historien om den sympatiske fyr, der gennem hårdt arbejde og en stærk tro på sig selv er nået dertil, hvor han er i dag. 

For Riza Durmisi gælder det også, at han har et kæmpe fodboldhjerte, og det lyser ud af ham, når han er på banen. Med et par af de hurtigste sæt fødder i Superligaen og et fantastisk blik for spillet er han tit at finde tættere på modstanderens baglinie end sin egen. 

Spil på kampen hos Bet25
Brøndby IF's samarbejdspartner, Bet25.dk, er da heller ikke i tvivl om, at det bliver en lige kamp mellem de to kombatanter. Således er Riza en meget svag favorit til odds 1.80 mens Da Silva giver odds 1.90. Du finder spillet hos www.bet25.dk under ’Superligaen’. 

Salgschef hos Bet25.dk, Daniel Grønhøj, udtaler: 

-Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at Johan Elmander er blevet skadet, så han ikke kan spille kvartfinalen. Når det så er sagt, er jeg rigtig glad for, at Riza har valgt at tage udfordringen op i stedet. Kampen mellem de to unge gutter kan gå hen og blive helt vildt underholdende. 

-Efter denne runde er vi klar til semifinalerne. Uden at afsløre for meget kan vi dog allerede nu sige, at der bliver lagt ekstra lir og spænding i konkurrencen. Så det er i den grad værd at være med, når Brøndby IF og Bet25.dk’s Crossbar Challenge går ind sin afgørende fase. 

Du kan se opgøret i morgen aften på Kanalsports hjemmeside.