Usædvanlig scoring i reservesejr

05.05.2015 12:30

Reserveholdet var mandag eftermiddag taget til Lyngby for at spille forårssæsonens femte kamp i Reserveligaen. Her blev det til en sikker 1-0-sejr, og selv om gæsterne stillede med et slagkraftigt og målfarligt mandskab, var det en knap så flittigt scorende spiller, der efter kampen kunne kalde sig for matchvinder.

Frederik Holst, der er noteret for 77 Superligakampe uden en træffer, satte kampens enlige mål ind efter at have rundet Lyngbys keeper. Og den 20-årige Brøndby-spiller var ikke overrasket over, at det lige var i dén kamp, at han skulle få netmaskerne til at blafre.

- Jeg tror, det kom lidt som et resultat af sidste reservekamp, vi spillede, hvor vi tabte til Esbjerg. På grund af det var vi alle sammen meget opsatte på at bevise, at det var en enlig svale. Så jeg gav den fuld gas, og lige pludselig havnede jeg altså så alene med målmanden efter et flot oplæg. Og så ville det jo være uhøfligt ikke at sætte den ind, fortæller Holst.

Brøndby-fansene kan derfor måske begynde at håbe på, at gårsdagens mål kan få liv i den gamle målnæse. Holst selv ser i hvert fald meget gerne, at kassen mod Lyngby ikke bliver den sidste i år.

- Jeg håber da meget på, at det kan sætte gang i noget. Jeg har været meget opsat på at stoppe min mindre måltørke - og gerne her i foråret. Og uden at love alt for meget, så håber jeg da at kunne give fansene en scoring i løbet af de sidste seks kampe. 

Lyngby BK - Brøndby IF 0-1 (0-0)
0-1 Frederik Holst (47. min)

Startopstilling

Michael Falkesgaard

Svenn Crone – Nicklas Halse – Lars Emil Juul Andersen – Patrick da Silva

Frederik Holst – Martin Ørnskov

Nikolai Laursen – Ariel Nuñez – Elba Rashani

Holmbert Fridjonsson

Bænken: Rezan Corlu, Mads Andersen, Andreas Hansen, Daniel Stückler