Crossbar Challenge: Phiri vs Pukki

05.05.2015 11:00

Vi er nået til den næstsidste kvartfinale i Bet25's Crossbar Challenge, og her står den på et eksotisk opgør mellem to af Brøndby IF's store profiler fra hver sin side af halvkuglen. 

Det er nemlig sydafrikanske Lebogang Phiri, der skal op imod finnen Teemu Pukki. Og der er lagt i ovnen til en tæt kamp, når de to dyster om at ramme overliggeren flest gange. Begge kom således videre fra 1/8-finalerne med snævre sejre - Phiri slog sin meget lidt træfsikre midtbanekollega, Christian Nørgaard, med 1-0, mens Pukki hev en 2-1-sejr hjem mod sin finske landsmand, Lukas Hradecky.

Og det er to populære herrer blandt Brøndby-fansene, der skal i duel.

Lige siden Phiri kom til Brøndby og var med til at redde klubben fra nedrykning, har den fantastisk talentfulde sydafrikaner haft en kæmpe stjerne i Brøndby, som sidenhen kun er blevet forstærket af hans ydmyge natur og stærke spil.

Teemu Pukki er forståeligt nok også en særdeles populær herre. Udover at være holdets nuværende topscorer i Superligaen er Pukki også kendt for altid at kæmpe og spille for holdet, uanset om det er på kanten eller fra 9’er-positionen. Og ligesom Phiri har det stærke spil gjort ham til en fast bestanddel af Brøndbys start-11. 

Spil på kampen hos Bet25

Ligesom i resten af turneringen kan du spille på vinderen af kampen på Bet25.dk. Spiludbyderen forudser ligeledes en tæt duel, men Teemu Pukki er dog forhåndsfavorit med odds 1.80 mod Lebogang Phiris 1.90.

Odds-chef Daniel Grønhøj ser også frem til mødet med de to publikumsfavoritter: 

-Jeg glæder mig helt vildt til at se duellen mellem de to gutter, og det er ikke svært at forstå hvorfor de to herrer er så populære som de er. Jeg synes det er utroligt svært at pege på en favorit i kampen mellem de og oddsene ligger da også helt op af hinanden. 

Du finder oddsene for duellen under Superliga-menuen på Bet25.dk.

Du kan følge opgøret på Kanalsport onsdag aften. Her kan du også se alle de tidligere opgør i turneringen.