Nørgaard: Kommer flyvende ud

04.05.2015 14:55

Brøndby IF hev i går en vigtig sejr i land, da OB blev besejret på TRE-FOR Park med cifrene 2-0. Målene faldt ikke tilfældigt i første halvleg, hvor de blågule gæster sad på alt spillet og diskede op med flot spil og hurtige kombinationer, mens anden halvleg blev brugt på at holde føringen helt til dommerens slutfløjt. 

En af dem, der var med i alle 90 minutter, var Christian Nørgaard, og midtbanespilleren var rigtig tilfreds med holdets præstation.

- Det var det bedste, vi har spillet på udebane i år – især i første halvleg. I anden halvleg havde vi lidt svært ved at fastholde tempoet, og vi overlod for meget af initiativet, men alt i alt synes jeg, at vi kæmpede rigtig godt, fortæller Brøndby IF’s nummer 19, der har været fast mand de seneste syv Superligakampe.

To hurtige mål giver selvtillid
Den blågule sejr blev grundlagt af to flotte mål af Riza Durmisi og Ferhan Hasani i starten af første halvleg, og Christian Nørgaard tror ikke, det var tilfældigt, at kampens to mål faldt så tidligt.  

- Vi kommer flyvende ud med en indstilling om, at vi vil vinde, og så fungerede vores spil også rigtig godt. Vi fik vendt spillet perfekt og selvfølgelig også udnyttet vores chancer effektivt. Det hjælper altid at score to hurtige mål – det giver noget selvtillid til holdet, og modstanderen mister samtidig noget gejst. 

AaB kommer på besøg
Det flotte resultat skal forsvares igen allerede nu på søndag, hvor AaB kommer forbi Brøndby Stadion. Aalborgenserne kommer ligeledes med tasken proppet med selvtillid, efter holdet vandt hele 5-0 over Hobro i fredags. 

Der er derfor lagt op et brag af en fodboldkamp, og det har du mulighed for at profilere på. Bet25 er nemlig som sædvanlig garant for at have gode odds på kampen – eksempelvis får du dine penge 2.05 igen, hvis der bliver scoret over 2,5 mål i kampen.