Én af hver til Masterclass-holdene

04.05.2015 11:55

Der går sjældent en weekend, hvor Brøndby IF’s talenfulde Masterclass-mandskaber ikke er i kamp – og denne var selvfølgelig heller ikke en af dem. Her får du et overblik over, hvordan det gik de forskellige blågule hold.

U19 smed føring over styr
Hjemme i Brøndby skulle Per Frandsens U19-mandskab følge op på den flotte Derby-sejr i midtugen, da AGF var på besøg. Og det var en kamp, de blågule talenter i store dele havde fuldstændig styr på.

Hjemmeholdet kom således foran både 1-0 og 2-0 i første halvleg ved henholdsvis Frederik Simson og Mathias Andersen. Men efter pausen begyndte Per Frandsens mandskab at lukke gæsterne ind i kampen. Og med en lille halv time igen kunne aarhusianerne udligne værternes føring med scoringen til 2-2.

Det blev også det sidste mål i kampen, og Brøndby IF kunne dermed sætte et enkelt point ind på kontoen, hvilket betyder, at der stadig er to point op til Esbjerg på tredjepladsen.

U17 straffer AGF og sætter sig på førstepladsen
Som sædvanligt stod U17-holdet over for den samme modstander som årgangen over. Og her var der knap så meget slinger i den blågule vals. Kampen bød på tre mål, og da to af dem blev sat ind af Brøndby IF's Oliver Carrara (billedet), kunne måltavlen vise 2-1 efter dommerens slutfløjt.

Kampen havde dog et lidt specielt twist – alle de tre mål blev nemlig scoret på straffespark. Og det opsummerede også meget godt, hvilken kamp det var.

- Det var et meget rodet opgør. Jeg ville selvfølgelig gerne have haft, at vi vandt mere komfortabelt, men vi brænder nogle store chancer, og kampen var i det hele taget meget nervøs. Men det er altid en dejlig weekend, når vi ligger øverst i tabellen, siger cheftræner Søren Weber Juul.

Det er utrolig tæt i U17-ligaen. Brøndby IF og FC Nordsjælland har begge 44 point, og de blågule talenter fører på blot ét enkelt mål mere end toerne fra Farum. På tredjepladsen finder man Esbjerg, som har skrabet 43 point sammen.

U15 i usædvanligt nederlag
Weekendens yngste Masterclass-talenter, der var i aktion i weekenden, var Frank Hjortebjergs U15-drenge. De var taget en tur til Lyngby, og her ventede der de sejrsvante drenge et overraskende nederlag.

Lyngby løb med sejren på hele 3-0, og den blågule sejrsstime på seks kampe i streg sluttede dermed brat.

- Det var en frustrerende kamp, det må vi bare sige. Lyngby kommer foran lynhurtigt i første halvleg, og derfra er det op ad bakke. Vi kommer godt ud til anden halvleg, hvor vi også har bolden langt størstedelen af tiden, men bliver desværre straffet på to omstillinger, fortæller Frank Hjortebjerg.

Nederlaget betyder, at Brøndby IF kommer à point med rivalerne fra FC København - begge hold har efter syv kampe kunnet notere sig for 18 point.

Lyngby BK – Brøndby IF 3-0 (1-0)