Jesper Jørgensen: Fantastisk opbakning og godt OB-samarbejde

04.05.2015 17:31

Søndag var Brøndby IF en tur i Odense, hvilket som bekendt gav en dejlig 2-0-sejr til de blågule. Op til kampen havde OB efter god og konstruktiv dialog forbedret rammerne på udebaneafsnittet, blandt andet med opsætningen af et net mod kast af genstande.

Dagen derpå er der positive meldinger fra alle involverede parter. Administrerende direktør Jesper Jørgensen siger:

- Ud over sejren i går er vi glade for kampens afvikling, og vi har fået positiv feedback fra alle involverede parter. I den forbindelse vil jeg gerne komplimentere OB for et rigtig godt samarbejde inden, under og efter kampen. Den særlige fanzone i Nørregade var et godt eksempel på den imødekommenhed og positive tilgang, som OB og Fyns Politi havde til kampen.

- Jeg vil også gerne rose Brøndby IF’s fans for fantastisk opbakning i går. Det var en fornøjelse at være vidne til - ikke mindst tifoen før kampstart. Alle de aftaler, der blev lavet med politi, DSB, kontrollører og OB blev overholdt til punkt og prikke, og den plan vi havde lagt for kampens afvikling lykkedes til fulde.

- Vi håber meget på at kunne videreudvikle vores ”koncept” for forbedrede rammer på udebaneafsnittene i fællesskab med de øvrige klubber. Vi mener, at det kan være et vigtigt element i en forbedret kampafvikling generelt i Alka Superligaen. 

Næste opgave for Brøndby IF er hjemmekampen mod AaB den 10. maj kl. 19. Den kamp kan du købe billet til her.