Frank: Bedste præstation på udebane

03.05.2015 22:40

Med en 2-0-sejr over OB søndag aften er Brøndby IF oppe på tre udesejre i træk. Sejren blev grundlagt af flot spil i første halvleg, hvor cheftræner Thomas Frank kunne se Riza Durmisi score til 1-0 og assistere Ferhan Hasani på flotteste vis til 2-0.

- Det var en toppræstation i første halvleg - den bedste på udebane i sæsonen. Inden kampen snakkede vi meget om, at vi ville se karakter og et hold, som kunne kontrollere kampen. Vi skulle forbedre os i forhold til de andre udekampe, og man må sige, at spillerne tog det til sig. Vi dominerede og tog initiativet på bolden, vi var rigtig aggressive i presset, vi skabte chancer, og vi scorede de to mål, der skulle til, siger Thomas Frank.

- I anden halvleg kører vi en sikker sejr hjem. Jeg kunne godt tænke mig, at vi holdt lidt bedre i bolden, at vi ikke stod så dybt, og at vi dræbte kampen til 3-0, men det er også rart, at der er ting, vi kan forbedre, tilføjer han med et smil.

I seks ud af de seneste syv kampe har han set sit hold forlade banen med clean sheet.

- Vi har siden januar haft fokus på at bygge en endnu bedre defensiv struktur, og det ser vi resultatet af. Selv om vi har et mindset, hvor der skal være en stærk defensiv, så kan vi godt tænke offensivt fremad, som vi gør i vores pres. Det er enormt tilfredsstillende, og det er en tryghed. Det næste, vi skal lægge på, er spillet på den sidste tredjedel, som var rigtig fint i første halvleg, men vi skal forbedre os endnu mere.

- Der er flere, der træder i karakter. Der er ingen tvivl om, at Hasani, Larsson og Lukas tager et stort slæb sammen med Agger og Albrechtsen, men vi ser det også hos de helt unge. De træder mere og mere i karakter, og det er vi meget tilfredse med.