Nye retrotrøjer hylder Brøndby-historien

30.04.2015 13:26

I 1964 blev Brøndbyernes IF skabt med sammenlægningen af Brøndbyøster IF og Brøndbyvester IF. Forud for sammenlægningen havde begge klubber været ’ærkefjender’ gennem mange år i kampen om at være Brøndby Kommunes stolthed.  
 
I begyndelsen af 1960’erne begyndte kommunen opførelsen af  Brøndby Stadion med tilhørende grusbane og træningsbaner, som både Brøndbyøster IF og Brøndbyvester IF skulle skiftes til at anvende. Fra at have været ærkefjender blev opbakningen om en sammenlægning større, jo tættere man kom på færdiggørelsen af Brøndby Stadion. Og den 3. december 1964 blev Brøndbyernes IF som bekendt en realitet. 
 
Brøndbyøster IF og Brøndbyvester IF er en vigtig del af det nuværende Brøndby IF’s identitet og en vigtig del af klubbens historie. 
 
Det markerer vi med trøjen ”Foreningen af Øster og Vester”.  Udover at hylde Øster og Vester med deres oprindelige logoer på brystet, hylder trøjen også skabelsen af fundamentet for Yellow Blue Army. Trøjen er lavet i 100% bomuld af høj kvalitet.
 
”Retro 1948” er ligeledes en hyldest til Brøndby IF’s historie, hvor vi har lavet en trøje i 100% bomuld, som er kraftig inspireret af den type trøje, som man anvendte - også på Vestegnen - helt tilbage i 1948.

"Øster og Vester"-trøjen koster 399 kr., mens prisen på 1948-udgaven er 375 kr. Du kan købe begge trøjer på brondbyshoppen.dk.