Brøndby Cares: Søndags-fokus på Giv Livet Videre

28.04.2015 16:50

Søndagens kamp mod FC Vestsjælland var ud over en dejlig 4-0-sejr ganske særlig for de seje børn, der løb med spillerne på banen.

Børnene har nemlig fået en organtransplantation og var med deres deltagelse i indløbet til kampen med til at sætte fokus på et vigtigt emne: Organdonation.

Viola, Jonas, Alexander, Christoffer, Liam, Bastian og deres søskende løb derfor på banen med Brøndby-spillerne for at markere starten på organdonor-kampagnen Giv Livet Videre.

Giv Livet Videre-kampagnen blev i samarbejde med Brøndby Cares skudt i gang til søndagens kamp, og formålet er at skabe opmærksomhed om behovet for organdonorer. Der er i øjeblikket 420 danskere på ventelisten til et nyt organ, og i første kvartal 2015 var der omtrent 900.000 registrerede i donorregisteret. Kampagnen forsøger nu at få flere til at tage aktivt stilling.

Tag stilling

Giv Livet Videre går i alt sin enkelthed ud på at tage stilling til organdonation på sundhed.dk og derefter tegne et ar på kroppen for at skabe opmærksomhed og få andre til at tage stilling.

Tegn et ar på din krop. Tag et billede med mobilen. Del det på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagget #givlivetvidere - så er du med til at sætte fokus på organdonation!

Hvis du ønsker at tage stilling, kan du registrere dig som organdonor med NemID dig på sundhed.dk.