Endnu en succesrig Masterclass-weekend

27.04.2015 15:05

Det var ikke kun Superliga-mandskabet, der kunne juble over en imponerende sejr, da de søndag slog FC Vestsjælland. Også Masterclass-holdene klarede sig rigtig fint i weekenden - her er et overblik over dem, der var i aktion:

U19-holdet tager ét point med hjem fra Silkeborg
Per Frandsens mandskab var taget til Silkeborg, hvor de skulle fortsætte den flotte stime af syv kampe uden nederlag.

Og missionen lykkedes også for de unge talenter – efter en tæt kamp kunne Masterclass-spillerne tage tilbage til Vestegnen med et 0-0-resultat og dermed ét enkelt point. 

Slutresultatet var især en følge af to veldisciplinerede forsvar, og så havde Brøndby IF også en særdeles velspillende keeper i Andreas Hansen, som ved flere lejligheder diskede op med store redninger. 

Silkeborg IF – Brøndby IF 0-0

Startopstilling
Andreas Hansen

Daniel Anusic – Nicklas Halse (A) – mads Andersen – Marcelo Mendes

Emil Welcher – Amir Al-Ammari

Rezan Corlu – Mathias Andersen – Jamil Faizi

Daniel Stückler

Bænken: Kristian Larsen, Frederik Simson, Rasmus Hansen

U17-sejr i Silkeborg
U17-talenterne havde også taget turen til Silkeborg, og de kunne nyde turen tilbage til Brøndby en anelse mere end årgangen over. Deres kamp endte nemlig med en blågul sejr på 2-1 i en tæt kamp, hvor hjemmeholdet ellers kom foran.

Men en stærk holdpræstation vendte resultatet i anden halvleg, og det var også en meget tilfreds cheftræner, der kunne se Andreas Bruus (billedet) score sejrsmålet kort før slutfløjtet.

- Det var en meget lige kamp, men især i anden halvleg arbejder vi røven ud af bukserne, og vi vinder også fortjent efter en rigtig stærk teampræstation. Det var en god modstander, vi mødte i dag, og drengene var også rigtig glade for sejren, fortæller Søren Weber Juul.

Med sejren ånder begynder Masterclass-talenterne at kunne ane førstepladsen i ligaen. Esbjerg tabte deres kamp i weekenden, og Brøndby IF er derfor kun to point efter førerholdet.

Silkeborg IF - Brøndby IF 1-2 (1-0)
1-0
1-1 Oliver Carrara (10.min)
1-2 Andreas Bruus (80.min)

Startopstilling
Viktor Anker

Christian Johansen- Christian Enemark - Joel Kabongo

Emil Bundgaard

Marco Petersen

Magnus Häuser - Karl Dines Appelt

Andreas Bruus - Oliver - Armend Aslani

Bænken: Jonas "Mini" Madsen, Gregers Arndal-Lauritzen, Rasmus Grosen

Førsteplads til U15
U15-holdet har buldret af sted i foråret med lutter sejre, og efter weekendens kamp mod HIK er der intet, der tyder på, at de har planer om at sætte farten ned. Hjemme i Brøndby blev det nemlig til en 4-0-sejr over de hvidblusede. Og Frank Hjortebjergs unge talenter sætter sig dermed på førstepladsen med FC København tre point efter.

Netop Frank Hjortebjerg havde også kun rosende ord at sige om kampen bagefter.

- Vi spiller en meget solid kamp, hvor vi kun tillader HIK at have et enkelt skud på mål i hele kampen. Og i det hele taget er vi bare dominerende og kontrollerende, så det var en dejlig kamp for os, siger cheftræner Frank Hjortebjerg. 

Brøndby IF – HIK 4-0
1-0 Jesper "Jobbe" Lindstrøm
2-0 Ertugrül Teksen
3-0 Ertugrül Teksen
4-0 Anton Skipper Hendriksen

Startopstilling
Rasmus Alexander From

Osman Jabarkhil – Anton Skipper Hendriksen – Lasse Munkholm

Oliver Emil Fotel Hansen

Mads Hartoft

Gustav Emil Steener Olsen – Jesper "Jobbe" Lindstrøm

Oliver Falkengaard – Ertugrül Teksen – Selmin Borancic

Bænken: Lucas Rejnhold Steen, Jonas Milner Rosfeldt, Benjamin Laursen

Fem i streg for U14
Også de helt unge Masterclass-talenter kunne sætte tre point ind på kontoen, da de lørdag eftermiddag tog imod Ølstykke FC på en flot bane 2. 

De unge spillere har lagt godt for land i turneringen, og den stime sluttede ikke denne lørdag, da det nemlig blev til en 2-0 sejr til Niels Madsens unge talenter.

- På en mindre god dag vinder vi stadig og formår at skabe flere 100%-chancer. Vi laver vores to mål på standardsituationer efter hjørnespark og brænder endda et straffespark. Så jeg er meget tilfreds med resultatet, men vi kan stadig forbedre vores spil, fortæller cheftræneren.

Næste gang, holdet skal i aktion igen, er på tirsdag, når der skal spilles om at komme i pokalfinalen. Her er modstanderen AB, og kampen bliver spillet klokken 18:00 i Bagsværd. 

Brøndby IF - Ølstykke FC 2-0 (1-0)
1-0: Mateo Lombart 
2-0: Andreas Pyndt 

Startopstilling
Simon Rossil 

Adam Nørskov - Marco Bramstrop - Martin Bisgaard - Mateo Lombart 

Oliver Maxen - Mikkel Eslund 

Andreas Pyndt 

Albert Jacobsen - Roni Arabic - Jagvir Sidhu 

Bænk: Mathias Ydell, Frederik Carlsen, Morten Frendrup