Masser af arrangementer på søndag

24.04.2015 15:35

På søndag ruller Superligabolden igen, når FC Vestsjælland gæster Brøndby Stadion. Brøndby IF jagter de tre point inde på banen, men også udenfor sker der spændende ting og sager - her kan du se et program for dagen:


Kl. 15. Stadion åbner

Kl. 15-16.30 Hummel “Football game” LIVE foran Café 1964.

Vi afholder en konkurrence ude foran stadion, hvor alle får mulighed for at prøve "The Hummel Football Game" in real life. Alle er velkomne til at deltage, og det kræver dermed ingen tilmelding, registrering eller lignende. Vi udlodder en Brøndby-trøje med autografer fra hele holdet til den mest præcise skytte.

Reglerne er ganske simple: hver deltager får 3 skud. Ved at skyde bolden igennem det store hul i banneret får man 1 point. Skyder man bolden igennem det mellemstore hul, får man 2 point. Og skyder man bolden igennem det mindste hul, får man 3 point. Hvis der er flere, der får 9 point, må vi trække lod. 

Kl. 15-17 Panna-boldspilbane foran Café 1964

En Panna-bane er en otte-kantet fodboldbane, hvor spillerne dyster 1-mod-1 i at score på de små mål. Banen er opstillet foran Café 1964, og alle er velkomne til at vise sin teknik frem. 


Kl. 15.45-16.15 Nanok deler BIF-tatoveringer ud foran Brøndby Shoppen

Brøndby IF’s maskot, Nanok, går rundt og deler tatoveringer ud til børnene foran Brøndby Shoppen - og bare rolig: det er ikke de permanente af slagsen!

Der er også mulighed for at få taget et billede sammen med Nanok, hvis man vil det.

Kl. 17. Kampstart


Derudover er kampagnen #minførstekamp i fuld gang, og i den forbindelse kan du købe børnebilletter til blot 20 kroner - du kan læse mere om tilbuddet lige her.