Ugens BIF Bet: Spil og vind billetter

23.04.2015 11:25

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet. 

Det vil sige et særligt udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om 2 VIP-billetter i Michael Laudrup Lounge til kampen mod AaB den 10. maj. Derudover trækkes der lod om 20 x 2 billetter til Vest-tribunen.

I denne uge kan du odds 4.00, hvis Brøndby IF scorer over 2,5 mål mod FC Vestsjælland på søndag. Alle, som spiller dette spil, deltager i lodtrækningen om de ovennævnte billetter - uanset om spillet går hjem eller ej.

Oddssætter hos Bet25 Niklas Nürnberg uddyber:

- På trods af sidste weekends nederlag er Brøndby fortsat et af de mest dominerende hjemmehold, hvilket både pointhøsten og boldbesiddelsen viser. Hele 59 % af tiden har Brøndby bolden hjemme, hvilket er klart højest i ligaen, og i sidste kamp på hjemmekamp mod FC Vestsjælland havde Brøndby kuglen 66 % af tiden og 12 afslutninger på mål, hvilket også gav en 5-0-sejr, som bestemt ikke var et mål for meget.

- Søndagens opgør bliver med al sandsynlighed igen en kamp, hvor Brøndby i høj grad vil dominere. Mod et FC Vestsjælland-hold, der har lukket mere end to mål ind i snit på udebane, er det en gylden mulighed for at komme på rette spor igen.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem Brøndby IF og FC Vestsjælland.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.