Brøndby-dominans på U16-landsholdet

24.04.2015 08:35

Når der i næste uge er samling for det danske U16-landshold, vil det være med en overvejende andel af blågule Brøndby-talenter. Brøndby IF har nemlig hele fem spillere med i den 20-mand store trup, der skal være afsted i tre dage - fra den 27. april til den 29. – og som slutter samlingen af med en træningskamp mod Hamburger SV’s ungdomshold. 

De fem Brøndby-spillere er Casper Hauervig (målmand), Christian Enemark (forsvar), Christian Johansen (forsvar), Karl Dines Appelt (midtbane) og Andreas Bruus (angriber). Alle fem er en del af Brøndby Masterclass' talentfulde U17-hold, der kæmper om guldet i ligaen. Og træner Søren Weber Juul er også glad på sine spilleres vegne:  

- Det er et kæmpe skulderklap til drengene, og det er en mulighed, man får, når man har gjort det godt i et stykke tid. De er rigtig rigtig glade for at spille på landsholdet, og det giver selvfølgelig også en masse erfaring at spille de her internationale kampe, så vi er allesammen meget tilfredse, fortæller Søren Weber Juul.

Også U17-landsholdet skal afsted på tur, og også her er Brøndby Masterclass repræsenteret. Både Gregers Arndal-Lauritzen - også fra Juuls mandskab - og Nikolai Laursen er blevet udtaget til samlingen.