Brøndby IF og Sluktørsten i ny, udvidet partneraftale

17.04.2015 12:59

Det startede med et mindre sponsorat, men i løbet af de seneste fire år er Sluktørstens engagement som partner i Brøndby IF vokset. Nu udvides samarbejdet yderligere med en ny aftale, som betyder, at indgangen i hjørnet mellem Nord- og Vest-tribunen fra på søndag vil gå under navnet Sluktørsten-indgangen med tydelig eksponering af firmaets navn.

- I den tid vi har været i Brøndby IF, er vi vokset til at blive Gazelle-virksomhed. Vi har fordoblet vores økonomi flere gange, og undervejs er det blevet til et par flytninger på grund af behovet for større lokaler. Sammen med væksten har vi engageret os mere og mere som partner i Brøndby IF, og det har haft sine klare fordele for forretningen, da netværket med de andre partnere og kundepleje i form af stadionoplevelser og styrkede kunderelationer har givet mersalg. Nu følte vi, at det var tid til at udvide aftalen med Brøndbys stærke brand yderligere, fortæller Ryan Simonsen, direktør for Sluktørsten.

Brøndby IF’s kommercielle direktør, Henrik Bartholdy, supplerer:

- Brøndby IF har haft et godt samarbejde med Sluktørsten igennem flere år, og vi er stolte over, at vi i fælles forståelse og til stor gavn for begge parter endnu en gang har fundet til enighed om at udvide aftalen. Vi har en forventning om, at det gode samarbejde vil fortsætte i mange år.

Sluktørsten er totalleverandør af drikkevarer til alt fra virksomheder, kantiner og offentlige institutioner over hoteller, caféer, barer og diskoteker. Læs mere på sluktoersten.dk.