Ugens BIF Bet: Frisparkskasse giver bonus

16.04.2015 09:09

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet. 

Det vil sige et særligt udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om 3 x 2 VIP-billetter i Michael Laudrup Lounge til kampen mod FC Vestsjælland den 26. april. Derudover trækkes der lod om 20 x 2 billetter til Vest-tribunen.

I denne uge kan du få hele 15 gange pengene igen, hvis Brøndby IF scorer direkte på frispark mod Hobro på søndag. Alle, som spiller dette spil, deltager i lodtrækningen om de ovennævnte billetter - uanset om spillet går hjem eller ej.

Oddssætter hos Bet25 Niklas Nürnberg uddyber:

- Tirsdag runder vi årsdagen for, hvornår der sidst blev scoret på direkte frispark, da Kahlenberg scorede ude mod AGF. Siden har mange forsøgt og været tæt på, uden det afgørende held, selvom truppen ellers er spækket med gode frisparksskytter som Durmisi, Kahlenberg, Hasani og Elmander, der før har gjort det for Brøndby, og nu med en ny tilføjelse i Johan Larsson, der var kendt som en fremragende skytte i Sverige.

- Hobro er et notorisk fysisk stærkt hold med et godt defensivt fundament, og de to første kampe i sæsonen kastede da heller ikke mange åbne chancer til Brøndby af sig. Derfor forventer vi, at  dødbolde bliver afgørende - et element i spillet hvor Hobro også er meget stærke - og et frisparksmål vil kunne være med til at åbne kampen for Brøndby, lyder det fra Niklas Nürnberg.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem Brøndby IF og Hobro IK.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.