Brøndby-succes på U18-landsholdet

15.04.2015 13:15

Det danske U18-landshold havde i sidste uge taget en tur til Rumænien for at pudse formen af og forberede de unge talenter på at spille sammen som U19-hold til efteråret. Og med på turen til Rumænien var Brøndby IF også repræsenteret i form af Nicklas Halse, Daniel Stückler og Viktor Anker. 

U18-landsholdet spillede to kampe mod rumænerne – en om tirsdagen og endnu en om torsdagen. Den første kamp endte med et 2-1-nederlag, hvor Daniel Stückler dog scorede kampens åbningsmål, da han sikkert sendte bolden i nettet fra kort afstand. 

Anden kamp endte, som den begyndte, og Nicklas Halse, der var anfører i begge opgør, kunne sammen med Viktor Anker derfor notere sig et flot clean sheet i en kamp, hvor Danmark havde flere store chancer.

Anførertjans giver erfaring

- Det var en rigtig fin tur. Vi blev rystet godt sammen, og så lærte vi også en del ting - blandt andet hvordan det er at spille under helt andre forhold, end dem vi er vant til, fortæller Nicklas Halse.

Som anfører havde Halse også en anden rolle uden for banen, hvor han skulle sørge for, at spillerne følte sig godt tilpas. Og det er især sådan noget, der giver erfaring.

- Jeg havde selvfølgelig et lidt større ansvar på grund af anførerbindet, og jeg skulle implementere dem, der ikke har været på landsholdet før. Det kan jeg helt sikkert tage med til Brøndby, når der kommer yngre spillere op i truppen.

Om en lille måneds tid – den 12. maj – skal U18-landsholdet igen i aktion. Denne gang går turen til Minsk i Hviderusland, hvor der igen skal spilles to kampe mod værterne.