Fodboldens disciplinærinstans behandler Agger-nærkamp

08.04.2015 13:00

Fodboldens disciplinærinstans har oven på massiv mediedækning af Daniel Aggers nærkamp med FC Københavns Mathias Zanka Jørgensen valgt at kigge nærmere på episoden.
 
Sportsdirektør Per Rud udtaler:
 
- Fodboldens disciplinærinstans har valgt at kigge nærmere på episoden, hvor Daniel Agger rykker sig fri af Zanka, og i den forbindelse vil vi naturligvis levere en redegørelse for vores syn på sagen til disciplinærinstansen.
 
- Vi talte med Daniel efterfølgende, som forklarede, at han var blevet holdt af Zanka i feltet og kom til at ramme ham i hovedet med armen, da han prøvede at vriste sig fri. Den slags dueller i feltet er der rigtig mange af i topfodbold, og som Daniel også sagde til pressen efter kampen, så er det selvfølgelig ikke en bevidst handling, at han rammer Zanka.
 
- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi mener, at episoden blot var en af mange hårde nærkampe i en kamp med utrolig meget duelspil. Eksempelvis har Christian Nørgaard haft en kæmpe bule i hovedet efter en FCK-albue, som ikke kostede et kort. Der blev lagt en international linje af dommeren, hvilket er fint i sådan et opgør, og derfor så vi også en række hårde dueller kampen igennem.