U15-anfører på kontrakt til 2017

01.04.2015 16:10

Anton Skipper Hendriksen kunne i dag skrive under på sin første kontrakt med Brøndby IF. 

Det unge talent fyldte 15 i går, og allerede dagen efter kunne han, med sin far og talentchef Kim Vilfort som tilskuere, stolt sætte signaturen på en kontrakt, der løber til sommeren 2017. 

- Det er en dejlig følelse. Jeg har altid været Brøndby-fan, og jeg startede også med at spille fodbold herude. Så det gør det selvfølgelig ekstra fedt at kunne skrive under på en kontrakt med klubben. Drømmen er uden tvivl at komme ind og få debut her på stadion og så forhåbentlig få mange flere kampe for Brøndby IF. Og det her er første skridt på vej mod det, fortæller det unge talent.

Det er ikke kun Anton, der er glad for at få papir på fremtiden. Også hans træner, Frank Hjortebjerg er rigtig tilfreds med, at hans anfører og forsvarsgeneral er blevet belønnet med en kontrakt.

- Anton er en hurtig midterforsvarer med et godt blik for spillet, og han har udviklet sig rigtig godt – blandt andet i duelspillet og det fremadrettede pasningsspil. Der er en grund til, at han er anfører, og det er, at han har en god forståelse for fællesskabet, og fordi han evner at bidrage både på og uden for banen. Så det er en vigtig spiller, vi har skrevet med i dag, fortæller U15-træneren.

Anton Skipper Hendriksen har haft en rigtig god påske. Mens han i dag kunne fejre sin første Brøndby-kontrakt, stod han i lørdags bag sejrsmålet i U15-kampen mod HB Køge