Brøndby-kvinderne fightede sig i CL-semi

28.03.2015 18:52

Lørdag eftermiddag var der returopgør i UEFA Women's Champions League på Brøndby Stadion.

Brøndby IF's kvinder mødte svenske Linköping FC, som blev besejret med 1-0 i den første kamp i Sverige. Kvinderne fra Vestegnen havde derfor et godt udgangspunkt forud for lørdagens returkamp.

Udgangspunktet blev endnu bedre efter blot seks minutters spil på Brøndby Stadion, da hjemmeholdets Emma Madsen steg til vejrs efter et hjørnespark og pandede bolden i nettet til en 1-0-føring. Dermed skulle svenskerne score to gange for at sikre sig avancement.

Kort før pausen lykkedes det den danske landsholdsspiller, Mariann Gajhede, at bringe balance i regnskabet, da hun var hurtigst over en returbold, som blev kanoneret op i det ene målhjørne til stor svensk jubel. Nu var Linköping FC blot en enkelt scoring fra at gå videre på reglen om flest scorede udebanemål.

Via forbilledlig fight og fantastisk vokal og visuel opbakning på lægterne lykkedes det Brøndby IF's kvinder at stå for det ellers massive, svenske pres. Kvinderne stod sammen, da det gjaldt, og kunne sammen med cheftræner Per Nielsen lade jublen bryde løs efter dommerens slutfløjt.

Du kan se kampens mål her (eksternt link til dr.dk).

2-1 samlet til Brøndby IF og en billet til semifinalen i UEFA Women's Champions League. Her ser modstanderen ud til at blive tyske Frankfurt.

Stort tillykke til spillere og ledere på kvindeholdet!