Ugens BIF Bet: Vind VIP-billetter til kampen mod Hobro

27.03.2015 13:00

Op til hver kamp i forårssæsonen vil Brøndby IF's hovedpartner, Bet25, have "Ugens BIF Bet" på programmet. 

Det vil sige et særligt, udvalgt væddemål, som denne gang giver adgang til lodtrækningen om VIP-billetter i Michael Laudrup Lounge til kampen mod Hobro den 19. april. Derudover trækkes der også lod om 20 billetter til Loxam-tribunen.

I denne uge kan du få hele 12 gange pengene igen, hvis Brøndby IF scorer over 2,5 mål imod FC København i Derbyet mandag den 6. april. Alle, som spiller dette spil, deltager i lodtrækningen om billetter til kampen mod Hobro - uanset om spillet går hjem eller ej.

Odds-sætter hos Bet25, Niklas Nürnberg, uddyber:

- Ved det seneste Derby var der fuld knald på med mange chancer i begge ender, og Brøndby kunne sagtens have scoret både to og tre mål. Kigger vi på de seneste fem opgør mellem de to klubber, har et af holdene scoret tre mål i de tre af dem, så hvis opgøret bliver åbnet tidligt, er der som regel garanti for flere mål i de her kampe. Så vi vil gerne tilbyde ekstra spænding med et flot odds 12 på Brøndby til at score over 2,5 mål i kampen. 
 
- Desuden ser det også ud til, at Brøndby nu endelig kan møde op til kamp med fuldt angrebskorps. Ingen karantæner til kampen og diverse småskader skulle forhåbentlig gerne være overstået, så Thomas Frank har masser af muligheder rent offensivt plus en slagkraftig bænk, som kan blive afgørende senere hen i opgøret.

Du finder Ugens BIF Bet fra Bet25 under specials-sektionen på søndagens opgør mellem Brøndby IF og FC København.

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af Bet25 via e-mail.