Brøndby IF udvider samarbejdet med LOXAM Rental indtil 2019

24.03.2015 09:36

LOXAM Rental, Europas største leverandør af maskiner til bygge- og anlægssektoren, øger sponsoratet i Brøndby og forlænger samtidig partneraftalen med 3 ½ år.

Det betyder, at LOXAM og Brøndby IF er blevet enige om at udbygge samarbejdet på to væsentlige områder, nemlig et fuldt ejerskab af øst-tribunen samt tribunens to indgange, som fremover kommer til at hedde LOXAM Nord og LOXAM Syd. Aftalen sikrer Brøndby IF et anseeligt løft på det kommercielle indtægtsområde over de næste 3 ½ år.

- Kendskabet til vores virksomhed og vores logo spiller fortsat en vigtig rolle i at sikre de nødvendige markedsandele i et konkurrencepræget marked. Mange af vores kunder interesserer sig for fodbold, og derfor har det været helt naturligt, at vi nu fortsætter og udvider samarbejdet med en af Danmarks allerstørste fodboldklubber, siger administrerende direktør Hanne Baunsgaard.

Samarbejdet med LOXAM startede for 18 år siden, og med dagens forlængelse på 3 ½ år vil LOXAM være blandt de mest trofaste partnere i Brøndby IF.

- Vi er stolte over, at vores kunder fortsat vælger os til, og at vi er i stand til at udvide samarbejdet, så det ikke blot drejer sig om eksponering, men at vi også skal hjælpe LOXAM med at aktivere deres sponsorat via særlige events for kunder og deres familie. Netop brand activation er en afgørende faktor i den tilgang, vi skal have til vores partnere, udtaler kommerciel direktør i Brøndby IF Henrik Reichel Bartholdy.

LOXAM er Europas største udlejer af maskiner, jord- og anlægsmateriel, lifte, liftvogne, moduler og skurvogne. Loxam leverer til bygge- og anlægssektoren, industrien, den offentlige sektor, servicesektoren og til private. LOXAM har i dag 25 afdelinger i Danmark med ca. 210 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 15.000 enheder. LOXAM er ydermere til stede i 13 lande, og koncernen beskæftiger ca. 4.300 medarbejdere. 

Yderligere information kan indhentes hos administrerende direktør i LOXAM A/S, Hanne Baunsgaard, på tlf. 46 77 36 46 eller kommerciel direktør i Brøndby IF, Henrik Reichel Bartholdy, på tlf. 43 63 08 10.