Hjulsager før Derby: Altid tætte og intense kampe

06.03.2015 15:42

Når Brøndby IF på søndag kl. 15:00 skal spille Derby på udebane mod FC København, er der gjort indhug i den blågule trup. Thomas Kahlenberg, Johan Elmander, Dario Dumic, Christian Nørgaard og Nikolai Laursen er således alle i karantæne.

Det får imidlertid ikke Brøndby-mandskabet til at ryste på hånden, fortæller Andrew Hjulsager, som ser god bredde i den blågule trup. Han kan stadig mærke konkurrencen til startopstillingen.

- Vi har en del i karantæne, men konkurrencen på min plads er stadig stor, og vi har en stærk trup i bredden, siger det 20-årige Brøndby-talent og tilføjer:

- Men selvfølgelig håber jeg, at jeg kan få noget spilletid og bevise mig ordentligt. Jeg synes ikke, at jeg fik vist, hvad jeg kan, mod SønderjyskE, så jeg håber på at få chancen - og at jeg kan gribe den.

Hvem får flest gule kort? Spil hos Bet25 og vind VIP-billetter

Det var ikke kun Andrew Hjulsager og Brøndby-holdkammeraterne, der var i aktion i DBU Pokalen i denne uge. FC København var ligeledes igennem en kamp med forlænget spilletid, og Andrew Hjulsager kiggede med.

- Jeg så dem så sent som i torsdags mod Randers. Det er åbenlyst, at det er dygtige spillere og et rigtig godt hold, men jeg synes altid, at det er nogle tætte kampe, og jeg forventer, at det samme bliver tilfældet søndag, selv om vi er ramt af karantæner, siger den talentfulde Brøndby-tekniker.

- Det er et svært sted at spille, og det er over 10 år siden, at vi har vundet derinde. Vi har dog været tæt på de seneste par gange, og når det er så tætte og intense kampe, kan den sidste procent af skarphed blive afgørende. Det er én fejl, der kan afgøre det hele.

Selv om de blågule går ind til opgøret med to nederlag (0-1 mod AaB, 2-4 mod SønderjyskE) og en uafgjort (1-1 mod FCM), så er troen intakt.

- Jeg føler, at vi egentlig har spillet nogle fine kampe her i begyndelsen af foråret. Vi var gode i de første 40 minutter af pokalkampen mod SønderjyskE - hvis vi kan tage det med og forlænge det til 90 minutter, så ser det godt ud. Kampene mod AaB og FC Midtjylland gav måske kun ét point, men det var to gode præstationer, som vi kan tage med videre. På den måde må man også kigge bag resultaterne, lyder det fra Andrew Hjulsager.