Frank: En pokalfight af de helt store

03.03.2015 20:32

Det er en plads i pokalsemifinalen, der er på højkant, når Brøndby IF onsdag kl. 18:00 tager kampen op med SønderjyskE. Der er ingen returkamp. Semifinalisten skal findes i Haderslev, og målet er ganske klart i den blågule lejr, fortæller cheftræner Thomas Frank.

- Det eneste, vi tænker på, er at kvalificere os til semifinalen. Vi satser hårdt på pokalturneringen og vil gøre alt, hvad vi kan, for at vinde den. Det betyder langt fra, at det bliver let, for SønderjyskE er formstærke og har vundet de to første forårskampe. Vi ved, hvor svært det er at spille i Haderslev, og at der er mange hold, som har store udfordringer med det. Når man lægger SønderjyskEs gode organisation samt de stærke standardsituationer og omstillinger oveni, så har man en svær opgave. Det skal vi kunne håndtere, hvis vi vil videre i denne turnering – og det vil vi, understreger Thomas Frank.

Det er faktisk tredje gang, at de to mandskabet tørner sammen i denne sæson. Indtil videre ser den indbyrdes sæsonstatistik god ud for Thomas Franks tropper, som sejrede to gange over SønderjyskE på Brøndby Stadion i efteråret. De erfaringer skal de blågule bruge for at gøre det til et hattrick. 

- Vi skal tage vores gode erfaringer fra de to kampe med, for SønderjyskE ændrer ikke spillestil, alt efter om det er ude eller hjemme. Vi har formået at kontrollere kampen på bolden, vi har været dygtige til at lukke deres omstillinger ned, og vi har været påpasselige på standardsituationer. Disse ting skal vi bringe endnu en gang, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en pokalfight af de helt store, men vi har vist – senest mod FC Midtjylland – at vi kan investere meget rent fysisk. Det er også den energi og fysik, vi skal bringe i morgen aften, og det er vi klar til. Derudover vil vi gerne tage fat i kuglen, holde fast i den og sætte spillet. Lykkes vi med det, så napper vi også den semifinaleplads.

Du kan følge opgøre fra tribunen i Haderslev, på TV3+ på dit fjernsyn eller via Brøndby IF's liveupdate på Twitter (@BrondbyLive).