Masterclass: Cheftræner-ros efter dobbeltsejr

03.03.2015 13:33

To tilfredse cheftrænere. Sådan kan Søren Weber Juul (U17) og Per Frandsen (U19) beskrives efter lørdagens sejre på henholdsvis 7-0 og 2-1 over AaB - se kampfakta her.

De ældste årgange fra Brøndby Masterclass fik således en god start på forårssæsonen - ikke kun målt på pointhøsten, men også på præstationerne.

U17-cheftræner Søren Weber Juul fortæller om 7-0-sejren:

- Vores kamp lå og vippede lidt i starten, men vi satte os mere og mere på begivenhederne, og så var vi utrolig effektive. Drengene skal også have ros for at gøre hinanden gode, blandt andet via god kommunikation og bevægelse. Det var en fornøjelse.

- Fundamentet som hold var rigtig godt. Når fundamentet er stærkt, så har vi nogle dygtige individualister, som kan bidrage med deres individuelle kvaliteter oven i den base, som skal være på plads, når man skal præstere. Det kom klart til udtryk mod AaB. Nu skal vi tage de positive takter med til den kommende weekend mod Lyngby, hvor vi har revanche til gode efter 2-0-nederlaget i første runde i sommer.

Også U19-cheftræner Per Frandsen har ros til sine spillere:

- Der er mange gode ting at fremhæve fra første halvleg. Vi styrede spillet, var gode i genpresset og scorede et par flotte mål, for at nævne nogle eksempler. Desværre fik AaB straffet os på den eneste chance, vi gav væk før pausen.

- Anden halvleg foregik på helt andre præmisser, da vi blev ramt af en udvisning (Nikolai Laursen, red.) forholdsvis tidligt. Der blev arbejdet forbilledligt fra alles side, og derfor lykkedes det at holde godt styr på kampen alligevel. Og vigtigst af alt: Vi fik en god sejr.

Næste opgave for både U17 og U19 er en udekamp mod Lyngby, som bliver spillet på lørdag den 7. marts.