Francis Dickoh (6 point)
Petter Andersson (6 point)
Martin Pusic (6 point)

Vinkler om kampen
Det er Superligakamp nr. 44 mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Statistikken siger 15 sejre til Brøndby IF, 14 uafgjorte og 14 nederlag samt en målscore på 67-62 set med Brøndby IF’s øjne.

Ingen af de forudgående 43 Superligakampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland er endt uden scoringer, og kun fem af kampene er endt med én scoring, hvilket betyder, at der gennemsnitligt er scoret knap 3 mål pr. kamp.

Brøndby IF og FC Midtjylland har mødt hinanden tre gange tidligere i en Superligakamp i marts. I alle tre kampe formåede begge klubber at score, men Brøndby IF har alligevel aldrig tabt til FC Midtjylland i marts (1V-2U-0T).

Brøndby IF har kun tabt en ud af de syv seneste Superliga-hjemmekampe mod FC Midtjylland (3V-3U-1T).

Brøndby IF har vundet de seneste fem Superligakampe på Brøndby Stadion med sammenlagt 10-1. Hvis det bliver til sejr mod FC Midtjylland, vil de seks sejre i træk være klubbens bedste serie på hjemmebane siden august-november 2008.

Brøndby IF har holdt modstanderen fra at score i de fire seneste Superliga-hjemmekampe. Endnu et clean sheet vil betyde klubbens bedste periode uden scoringer mod på Brøndby Stadion i knap 10 år (siden april-juli 2005).

FC Midtjylland har i indeværende sæson scoret kampens første mål i 13 af de 18 spillede Superligakampe. I alle 13 tilfælde betød det først scorede mål, at FC Midtjylland endte med at vinde kampen.

Kenn Hansen dømmer sin Superligakamp nr. 102 og den 20. med deltagelse af Brøndby IF (8V-8U-3T). Det bliver hans andet Superligaopgør mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

Kampen mod FC Midtjylland bliver Brøndby IF’s første officielle kamp i Danmarksturneringen spillet den 1. marts.

Martin Ørnskov vil med mindst 70 minutters spilletid mod FC Midtjylland passere 15.000 spilleminutter i Superligaen, hvoraf knap 11.000 spilleminutter har været for Silkeborg IF.

Ferhan Hasani kan spille sin Superligakamp nr. 25.