Brøndby IF opruster kommercielt

20.02.2015 11:35

Brøndby IF opruster yderligere på det kommercielle forretningsområde. Som et led i strategiplanen "Brøndby IF - Vision 2017" tiltræder Jane Sørensen per 1. marts 2015 som ny kommerciel chef.

Brøndby IF´s kommercielle direktør, Henrik Reichel Bartholdy, udtaler i den forbindelse:

- Da vi sidste år lancerede "Brøndby IF - Vision 2017", var et af de centrale elementer, at vi ikke kun sportsligt skal ligge i toppen af dansk fodbold, men også at vi rent kommercielt videreudvikler os og rykker mod den absolutte top.

- Derfor er jeg er rigtig glad og stolt over, at vi har fået Jane med på holdet. Jane er en stærk personlighed med en fantastisk fornemmelse for kundernes forretning og en evne til at skabe værdi ved at udfordre vanetænkningen. Det er blandt andet disse kvaliteter, vi glæder os til at nyde godt af her i Brøndby IF. Det er jeg overbevist om vil komme vores kunder til gavn, lige som det vil hjælpe os med at nå vores ambitiøse, kommercielle mål, siger Henrik Reichel Bartholdy.

Jane Sørensen kommer fra en stilling som kontaktdirektør i mediebureauet Orchestra, hvor hun har været med fra starten i 2013 og har siddet i direktionen med ansvar for new bizz og sikring af, at bureaukunderne blev udfordret med kreative og innovative løsninger. Jane Sørensen har en lang baggrund fra medieverdenen hos blandt andre mediebureauet MEC Danmark og Dagbladet Politiken, hvor hun har arbejdet med alle facetter af salg og new business.

Selv siger Brøndby IF's nye kommercielle chef, Jane Sørensen:

- Brøndby IF's potentiale er såvel på som udenfor banen kæmpestort. Det er en traditionsrig, men fremadstormende arbejdsplads omkranset af et stærkt fællesskab. Det er tydeligt, at Brøndby IF skabes af mennesker med hjerte for det, de laver, hvilket er en kultur, mange virksomheder dagligt arbejder hårdt på at opnå. Jeg glæder jeg mig til - med min baggrund - at bidrage til at opfylde de kommercielle ambitioner ved at videreudvikle forretningen og skabe yderligere værdi for Brøndby IF's partnere. 

Jane Sørensen sparker Brøndby-karrieren i gang i forbindelse med den første hjemmekamp i forårssæsonen den 1. marts 2015 mod FC Midtjylland.