Dumic vil tage endnu mere ansvar

30.01.2015 11:25

Spillerne har været i Portugal i mindre end to døgn, men det er tid nok til at kunne bedømme forholdene.

- Det er topfaciliteter. Ikke noget at klage over. Vi har alle muligheder for at få nogle super gode træninger i kroppen, lyder det fra midterforsvarer Dario Dumic, som i dag kan fejre sin 23 års fødselsdag på træningslejren.

Denne gang er spillerne ikke tjekket ind på de sædvanlige hotelværelser to og to. I stedet bor 6-8 spillere sammen i resortets såkaldte villaer, og det skaber en anden dynamik rent socialt.

- Vi går lidt mere op og ned af hinanden, selv om det er nogle store og flotte huse. En træningslejr knytter altid nogle tætte bånd, men på denne måde bliver de strammet en tand mere. Potentialet til ekstra stærke relationer er i hvert fald til stede. Det er hyggeligt på den topseriøse måde, fortæller Dario Dumic.

- Generelt kan jeg godt lide træningslejrlivet. Vi er vant til, at der skal være fokus 24/7, så på den måde er det ikke anderledes for mig end derhjemme. Forskellen er, at her er man sammen med holdkammeraterne hele tiden i en længere periode, og det skaber bare et eller andet.

Men hvad er målet for Brøndby-forsvareren ud over de sociale relationer?

- Målet er egentlig simpelt. Vi skal træne godt, spille nogle gode træningskampe og hele tiden bygge på både fysisk, teknisk og taktisk, fortæller han.

Derudover har han et mål om at bygge på den verbale del af sit spil. Ligesom så mange andre ting er det noget, der skal bygges på over tid.

- Jeg prøver at tage mere og mere ansvar, blandt andet ved at være mere verbal og kommunikere endnu mere til træning og i kampene. Selv om jeg stadig er ung, så har jeg spillet en del kampe efterhånden, og jeg vil derfor gerne udvikle mig i forhold til at tage styringen indimellem og også bidrage på den måde, lyder det fra fødselaren.