Husk: Billetter til ude-Derby sælges fra den 4. februar

03.02.2015 20:56

Starten på Alka Superliga nærmer sig, og allerede søndag den 8. marts kl. 15:00 er det atter Derby-tid, når Brøndby IF skal en tur til Telia Parken, hvor FC København er værter.

Fra onsdag den 4. februar kl. 10 kan der købes billetter online til udebaneafsnittet. Det sker via et særskilt link, som vil blive offentliggjort her på brondby.com onsdag kl. 10.

Bemærk, at billetsalget til denne kamp udelukkende foregår online, og at det derfor desværre ikke er muligt at købe billetter i Brøndby Shoppen.

FC København har stillet 3.400 billetter til rådighed på D-tribunen til fans af Brøndby IF. Der kan maksimalt købes fire billetter per transaktion.

Parkens ordensreglement

FC København henviser her forinden kampen i øvrigt til Parkens ordensreglement, hvor det under §4 blandt andet er anført:

"Under afviklingen af F.C. Københavns kampe er hele A-, B- C-tribunen, samt dele af D-tribunen (Familietribunen) som udgangspunkt tilegnet F.C. Københavns fans. Ved ophold i disse områder er det forbudt at bære farver, beklædning og lignende, der kan forbindes til kampens udehold. Det er ligeledes ikke tilladt at udvise tilknytning til udebaneholdet på andre afsnit end det, som specifikt er anvist til dette formål. 

Enhver gæst på stadion, der via påklædning eller opførsel udviser tilknytning til udeholdet andre steder, end ved og på afsnittet for udeholdets tilskuere, kan blive afvist/bortvist uden refundering af billetten. Dette for at optimere sikkerheden ved fodboldkampe, der spilles i Telia Parken."