Nyt magasin om Superligaen ser dagens lys

19.12.2014 13:10

Når vi går ind i 2015, skifter Superligaen navn til Alka Superliga, da forsikringsselskabet Alka som bekendt er ny hovedsponsor for den bedste række fra 1/1-2015.

I 2015 ser et nyt, stærkt Superliga-magasin også dagens lys. Magasinet Alka Superliga, der udvikles i et samarbejde mellem Superligaen A/S og Dyhr Media, udkommer for første gang til foråret. 

Magasinet bliver en speciel udgivelse, der går helt ind under huden på ligaen. Alle følgere af dansk topfodbold kan se frem til at læse magasinet fire gange om året med distribution gennem SPORTMASTER-kædens mere end 100 butikker og webshop på sportmaster.dk. 

Desuden kan man også få fat i magasinet via Superliga-klubberne selv, der uddeler magasinet gratis på de respektive hjemmebaner rundt omkring i landet - naturligvis også på Brøndby Stadion.

Direktør i Superligaen A/S, Claus Thomsen, siger:

- Med Magasinet Alka Superliga får vi skabt endnu en platform, hvor fansene kan komme helt tæt på landets bedste fodboldrække, og vi omvendt kan komme tæt på dem. Vi har et mål om at gøre Superligaen så tilgængelig og nærværende for danskerne som overhovedet muligt, og dette magasin åbner endnu en dør til spillerne, klubberne og ligaen. 

Første udgivelse af Magasinet Alka Superliga udkommer den 20. februar - op til første runde i forårssæsonen.