VSTGN-track runder 100.000 afspilninger

18.12.2014 11:29

VSTGN - NY MUSIKVIDEO DEDIKERET TIL FANS OG VESTEGNEN

Vestegnen og Brøndby IF repræsenterer en mangfoldighed og et fællesskab, der er specielt. I et lokalsamfund med mere end 100 forskellige nationaliteter, og folk der samfundsmæssigt er på hver sit trin, er der gennem årene skabt en fankultur med stærk, lokal forankring.

Brøndby IF har nydt godt af den betingelsesløse støtte fra hele Vestegnen igennem klubbens 50 leveår. Også i de år hvor resultaterne er udeblevet - hvilket blev symboliseret på allerfineste vis under sidste forårs overlevelseskamp.

Tilhængernes og Vestegnens opbakning til Brøndby IF har nu fået klubben til -- sammen med rapperen Holsaae -- at lave en musikvideo, der hylder såvel fans som lokalsamfund.

Kommunikations- og marketingdirektør Anders Bay udtaler:

- Som klub og virksomhed har vi ønsket at sige tak for støtten til fans på Vestegnen og i resten af Danmark. Derfor har vi lavet nummeret og musikvideoen VSTGN i tæt samarbejde med Mathias Holsaae.

- Vi har forsøgt at sætte ord, billeder og fremfor alt lyd på det krydsfelt, der rummer "Vestegnen og Brøndby IF". Det har været en skæg og kreativ proces, der har involveret mange medarbejdere i Brøndbys organisation.

- I Holsaae har vi fundet en ung, talentfuld rapper, der er kommet til Brøndbys kampe i mange år. Han kender pulsen - både i lokalområdet og på tribunen. Nu er vi så klar til at præsentere musikvideoen, som vi er rigtig glade for. Så er det op til fansene og til Vestegnen at vurdere, om vi har ramt skiven.

VSTGN kan findes på Spotify og iTunes (https://itunes.apple.com/dk/album/vstgn/id829196566?i=829196572&l=da)