16. dec.: Vinderen af dagspræmien er...

17.12.2014 12:05

...Elliott Zwick, som havde gættet, at Johan Elmander gemte sig bag lågen den 16. december i Brøndby IF's julekalender. Vi kvitterer med en lækker Brøndby-hue. Tillykke!

For at fejre det giver vi 25 % rabat på en række huer i Brøndby Shoppen og på brondbyshoppen.dk - se udvalget her. Tilbuddet gælder kun i dag den 17. december.

Deltag i konkurrencen om en ny dagspræmie og Hradeckys kamptrøje

Vi er i gavehumør hver dag. Det betyder, at der er en ny dagspræmie på spil i dag, så klik forbi brondby.com/julekalenderfor at øge dine chancer for at vinde.

Husk også, at vi har en helt unik hovedpræmie, som vi finder vinderen af efter jul, nemlig en kampbold og Lukas Hradeckys målmandstrøje - begge dele fra jubilæumskampen den 7. december.

Hver dag skal du således gætte, hvilken spiller der gemmer sig bag lågen i julekalenderen på brondby.com/julekalender. Du får et lille udsnit af et billede og tre valgmuligheder.

Vi samler de korrekte besvarelser sammen, så husk at kigge forbi hver dag for at øge din chance for at vinde hovedpræmierne. Efter jul finder vi tre vindere, som vil blive præmieret med følgende:
 
1. præmie: Kampbold og Lukas Hradeckys jubilæumstrøje fra jubilæumskampen.
2. præmie: To halvårssæsonkort til foråret 2015.
3. præmie: Fire Europa Lounge-billetter til Brøndby IF mod FC København til foråret.

God fornøjelse og glædelig jul!