Crone og Laursen på talentvæggen

13.12.2014 12:42

Brøndby IF gav i efteråret førsteholdsdebut til både Svenn Crone og Nikolai Laursen, hvorfor de, som traditionen foreskriver, fik deres billede op på Wall of Talent i talentkælderen under Brøndby Stadion.

Her vil de fremover hænge side om side med f.eks. holdkammeraterne Agger, Kahlenberg, Dumic, Holst, Durmisi, Hjulsager og Da Silva som et vidnesbyrd på, at de er gået fra ungdomsrækkerne til førsteholet i Brøndby IF.

Hele seancen blev fejret med kransekage og taler fra begge spillere samt chefen for Brøndby Masterclass, Kim Vilfort, der over for brondby.com giver Crone og Laursen følgende ord med på vejen:

- Svenn har været i klubben i mange år og har udviklet sig bundsolidt hele vejen. Han kan spille både højre back og stopper, men bliver mest brugt på backen. Han er en spiller, der arbejder knaldhårdt og har en rigtig god fysik, som også er vigtigt i dag for offensive backs, der skal have både nærkampsstyrke, hurtighed og skal kunne løbe meget.

- Nu er han kommet op på Superliga-niveau, så der er selvfølgelig nogle ting, han skal lære, men han har indtil videre været tålmodig, så hvis han holder den stil og fortsætter sin udvikling, så er jeg overbevist om, at han bliver en Superliga-spiller, siger Kim Vilfort, der ligeledes glæder sig til at følge blot 16-årige Nikolai Laursens udvikling:

- Nikolai er et af vores meget store talenter med et stort potentiale. Han har en rigtig god vindermentalitet inde på banen. Han har det her elite-gen i sig, som han dog skal lære at styre på de rigtige områder.

-Vi har mange gange set ham på ungdomsniveau fylde meget, både via sin gode fysik og den voksende attitude i spillet, så nu skal vi se, om han kan flytte den her ‘power’ helt op på seniorniveau. Han bliver meget spændende at følge, for han er en spiller, der altid har hørt til i toppen af sin årgang, lyder det fra Kim Vilfort.

Både Svenn Crone og Nikolai Laursen fik debut i Brøndby IF’s 3-1-sejr over Fremad Amager i DBU Pokalen.

Læs også:
- Crone efter debut: En fed oplevelse
- Laursen: Kæmpestort med debut

SCwoT
Svenn Crone foran sit billede på Wall of Talent.

NLwot
Nikolai Laursen har fået plads lige under Frederik Holst på Wall of Talent.