Ny fankoordinator på plads - bredt fanprojekt i støbeskeen

01.12.2014 11:05

Brøndby IF har gennem et stykke tid arbejdet intenst på at forme fremtiden for klubbens fanarbejde. I øjeblikket arbejdes der på et større projekt med eksterne samarbejdspartnere, som vil få stor betydning for klub, fans og lokalområde.
 
Projektet, der vil blive rullet ud over de næste måneder, bliver skudt i gang med ansættelsen af en ny fankoordinator. Administrerende direktør Jesper Jørgensen siger:
 
- Vi prioriterer fanarbejdet utroligt højt. Der er ingen tvivl om, at det påvirker Brøndby IF og vores omgivelser meget, når der er enten positive eller negative hændelser på fanfronten. Derfor er det helt essentielt, at vi får et endnu bedre og mere konstruktivt samarbejde med alle de parter, der er involveret og kan gøre en forskel. Det være sig fans, politi, kommune og andre parter.
 
- Første skridt i den proces har været at definere rollen og ansvarsområderne for klubbens nye fankoordinator. Det er nu faldet på plads, og i dag den 1. december er Lasse Bauer startet som fankoordinator på fuld tid i Brøndby IF. Lasse har lige færdiggjort en samfundsvidenskabelig uddannelse og har et indgående kendskab til fanmiljøet. Han er en stærk profil, og vi har store forventninger til det kommende samarbejde.
 
- Vi vil i den forbindelse gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak til hans forgænger Kasper Lauth, der efter eget valg har forladt stillingen i Brøndby IF grundet andre karrieremuligheder. Kasper har i sin tid i Brøndby IF gjort et fantastisk stykke arbejde og gjort sit ypperste til at forbedre forholdene for både fans og klub. Vi ønsker Kasper held og lykke i fremtiden og på gensyn på stadion. 
 
Klubbens nye fankoordinator Lasse Bauer, der har en lang baggrund i fanmiljøet omkring Brøndby IF og senest har været aktiv i Brøndby Support, glæder sig til at komme i gang:
 
- Når Brøndby IF spørger, om man vil arbejde for dem, så er det svært at sige nej. Jeg bliver en del af et større setup af faninvolvering, og det projekt jeg har fået tegnet over de seneste par måneder er meget interessant og noget, jeg gerne vil være en del af. Jeg håber at kunne bidrage med en bredere forståelse i beslutningsprocesserne og derigennem sikre nogle brede rammer for fankulturen. 
 
- Brøndby IF's fans er noget særligt i dansk sammenhæng og kan blive et enormt stort aktiv for klubben - også større end tilfældet er i dag, lyder det afslutningsvist fra Lasse Bauer, der altså har første arbejdsdag på Brøndby Stadion i dag.

Lasse Bauer kommer rent organisatorisk til at høre under sikkerhedsafdelingen ved sikkerhedschef Mickel Lauritsen. Brøndby IF’s nye fankoordinator kan kontaktes på [email protected].