Fuld Masterclass-gevinst i Odense

01.12.2014 10:13

Både Brøndby Masterclass’ U19- og U17-hold var i kamp i weekenden, da de begge slog et smut forbi Ådalen i Odense, hvor OB var værter. Det må efterfølgende have været en god bustur hjem, for begge hold kom sejrsrigt ud af opgørerne med en samlet målscore på 5-1.

Som altid kan du herunder tjekke startopstillingerne ud, læse hvem der scorede og høre, hvordan de to trænere så kampen. 

U19: OB - Brøndby IF 0-2
0-1 Daniel Stückler (25. min.)
0-2 Daniel Stückler (65. min.)

Startopstilling
Andreas Hansen

Daniel Anusic - Nicklas Halse - Svenn Crone - Mads Andersen

Emil Welcher - Amir Al-Ammari - Nikolai Laursen

Rezan Corlu - Daniel Stückler - Rasmus Hansen

Indskiftninger
Kasper Gydesen ind, Mads Andersen ud (35. min.)
Jamil Faizi ind, Emil Welcher ud (70. min.)
Frederik Simson ind, Rezan Corlu ud (80. min.)

Det var en tilfreds Per Frandsen, der efter kampen havde følgende kommentarer til brondby.com:

- Først og fremmest er det fantastisk dejligt at vinde igen. Det har vi i den grad manglet. Det var en professionel indsats hele vejen rundt, hvor der blev leveret en god indstilling og fightet for hinanden. Det var en fornøjelse at se, siger Per Frandsen, der havde lavet lidt om på taktikken til dagens kamp:

- Vi havde i dag valgt en lidt lavere presstrategi for at få genskabt strukturen i holdet og for at sikre 6’er-rummet i forhold til anden- og nedfaldsbolde. Det lykkedes vi glimrende med i store dele af kampen og sammenholdt med en velspillende Hansen (Andreas, red.) i målet, fik vi et tiltrængt clean sheet. 

- Samtidig så vi i perioder rigtig gode ud på bolden, hvor struktur og tålmodighed var nøgleordene. Vi dominerede i særdeleshed på bolden i første halvleg. Vi fik Stückler tilbage på tavlen i dag,og skabte en hel del chancer ud over chancerne til de to mål.

- Det er naturligt at fremhæve Hansen, Rezan (Corlu, red.) og Stückler, som selvfølgelig er kampafgørende. Men i dag skal kollektivet fremhæves, for det er i den grad det, vi har manglet. Og det er i den grad det, der vinder for os i dag. 

U17: OB - Brøndby IF 1-3
0-1 Andreas Bruus (38. min.)
0-2 Rasmus Grosen (60. min.)
1-2 OB (62. min.)
1-3 Magnus Häuser (64. min.)

Startopstilling
Viktor Anker

Christian Johansen - Simon Nielsen - Gregers Arndal-Lauritzen - Emil Bundgaard

Marco Sander Petersen - Magnus Häuser - Tobias Noer

Andreas Bruus - Rasmus Grosen - Armend Aslani

Indskiftninger
August Vitus Frandsen
Karl Dines Appelt
Nikolaj Frandsen

Ganske ligesom Per Frandsen var U17-cheftræner Søren Weber Juul en glad mand efter kampen i Odense:

- Drengene yder i dag en indsats, hvor der bliver leveret hele vejen rundt. Vi var mest på bolden og kom frem til en del chancer.

- Der er mange gode aktioner blandt drengene i dag, men jeg vil fremhæve hele holdet i dag, der leverer en rigtig god indsats. Oppe forrest var vores tre angribere hele tiden en trussel, og de blev samtidig sat flot i scene af deres holdkammerater, lyder det fra Søren Weber Juul.