Bet25: Brøndby favoritter i tæt opgør

29.11.2014 08:55

For tre måneder siden var Brøndby IF forbi Farum Park. Resultatet blev en 3-0-sejr, og Bet25 har tiltro til, at de blågule kan gentage succesen på søndag. Det er dog med en forventning om et jævnbyrdigt opgør.

Brøndby-sejr giver odds 2.55, uafgjort 3.30 og en hjemmesejr til FC Nordsjælland 2.85.

- Brøndby har traditionelt set et godt tag på FC Nordsjælland i Farum, hvor man er ubesejret de sidste tre besøg. Da gæsterne tilmed er tredjebedste mandskab formmæssigt i Superligaen, hvor FC Nordsjælland er næstdårligst, får Brøndby favoritværdigheden i et meget jævnbyrdigt opgør, siger Frederik Skov, oddssætter hos Bet25.

Bet25 blev i sommer præsenteret som ny hovedsponsor og del af et strategisk partnerskab med Brøndby IF.

Mange Brøndby-supportere har allerede valgt at støtte samarbejdet mellem Bet25 og Brøndby IF ved at spille på fodbold- og andre sportsvæddemål via Bet25.dk.

Bet25 har det også som en af ambitionerne at have flest såkaldte "Brøndby Specials", hvilket også slår igennem på Bet25's liste over mulige væddemål til FC Nordsjælland-kampen.

Spiller Specials: Lukas Hradecky holder målet rent | 3.10
- Det er ret kuriøst, men Lukas Hradecky i Brøndby-målet har holdt buret rent i fire af de fem seneste Superliga-kampe. FC Nordsjælland har ikke scoret i fire af de seneste fem Superliga-kampe, hvorfor vi forventer, at spillerne kommer til at finde god værdi i rent mål til Brøndby.

Spiller Specials: Super Sub - Elmander kommer ind fra bænken og scorer | odds 10.00
- Johan Elmander startede på bænken i sidste Superliga-kamp mod Sønderjyske. Starter den rutinerede svenske angriber igen ude, men kommer ind og scorer, så er der 10.00 gange indsatsen. 

Spiller Specials: Dario Dumic scorer på hovedstød | odds 18.00
- Dario Dumic har slået Frederik Semb af pinden og har erobret den faste plads ved Daniel Aggers side i det centrale Brøndby-forsvar. Den stærke forsvarsspiller har blandt andet sin force i luftrummet – bliver det til en hovedstødsscoring af Dumic er der odds 18.00 at hente.

-----

Husk i øvrigt, at Bet25 kører med "vind eller vind" i form af "klubbet"-konceptet. Hvis du ikke vinder på dit væddemål, støtter du Brøndby IF. 

Bet25 giver således 25 procent videre til en klub efter dit valg, når du taber et væddemål - og her er der selvfølgelig mulighed for at vælge Brøndby IF. Du vælger hvilken klub, du vil støtte, når du opretter din konto på bet25.dk.

Læs mere om, hvordan du støtter Brøndby IF ved at spille hos Bet25 her.