Masterclass-optakt: Spændende udekamp venter U19-holdet

24.11.2014 16:25

Undrede du dig over, hvor den ugentlige Masterclass-optakt blev af i fredags, så var der en god grund til det. Der var således friweekend over hele linjen, da hverken U19-, U17- eller U15-holdet skulle spille kampe. 

Til gengæld skal U19-drengene allerede tirsdag eftermiddag i kamp mod FC Nordsjælland. Det bliver endnu en vanskelig opgave for holdet, der i efteråret har været i resultatmæssig modvind trods flere gode indsatser. Netop indsatserne er noget cheftræner Per Frandsen holder fast i her i denne lidt forskudte Masterclass-optakt.

Næste kamp: FC Nordsjælland (VVUVV), tirsdag kl. 17:45 på Farum Park

Holdets form

Holdets resultatmæssige form er som nævnt ikke så god for tiden, men Per Frandsen hæfter sig ved, at man kan se udviklingen i holdet, og at man med lidt mere medgang kunne have haft flere point på tavlen. 

- Jeg synes faktisk, at vi har en opadgående kurve, selvom vi ikke har vundet de sidste par kampe. Vi spiller en rigtig fin og meget lige kamp mod Midtjylland, som er et af de allerbedste hold i rækken, og den kamp kunne lige så godt have hoppet over til os.

- Så selvom jeg hader ordet proces, så synes jeg, at det går rigtig godt fremad, og det er det, vi gerne vil have. Men som træner, vil man jo gerne vinde, så det kunne da også være rart med nogle flere point snart.

Rundens kamp

I sidste runde mødte U19-holdet rækkens nummer et, FC Midtjylland, og denne uge går turen altså til Farum. Ikke just de nemmeste kampe og det handler da også om at være vågne og klar på tirsdag. 

- Nordsjælland er lige nu det stærkeste og bedste hold i rækken. Vi har mødt dem i en træningskamp, og jeg har set dem spille et par kampe ud over det, så vi kender dem godt. Selvom de er stærke, så går vi ind for at vinde. Men det handler om at være klar. Hvis de får tid og plads, så er de dygtige. Så vi skal prøve at lukke ned for dem og være aggressive i vores tilgang til tingene. 

One to watch

Brøndby IF’s U19-hold har flere spændende spillere, men særligt én gør sig stærkt bemærket for tiden. Og Per Frandsen er da heller ikke i tvivl om, hvem han vil anbefale, at tilskuerne til tirsdagens kamp holder ekstra øje med:

- Som de fleste nok har bemærket, så har Rezan (Corlu, red.) været rigtig, rigtig godt kørende her på det sidste. Senest har han scoret to mål på U19-landsholdet. Så nu håber jeg, at han ikke har opbrugt kvoten, og at han fortsætter stilen og laver nogle kasser for os.