Capo-Holst på Sydsiden: Blev revet med

24.11.2014 14:14

Frederik Holst sad over i søndagens 1-0-sejr over SønderjyskE på grund af karantæne, men det betød langt fra, at han ikke var i aktion på Brøndby Stadion.

Under holdkammeraternes opvarmning fandt den unge Brøndby-back således vej til capo-tårnet på Sydsiden, hvor han hjalp med at styre sangene på tribunen.

- Jeg havde tænkt lidt på det i ugen op til kampen, men det var faktisk en impulsiv handling på dagen. Jeg tænkte, "det er ikke hver weekend, at man får sådan en mulighed", og så greb jeg chancen, fortæller Frederik Holst.

Fansene på Sydsiden blev derfor glædeligt overraskede over at få en ekstra mand i tårnet.

- Jeg kunne godt se, at de blev overraskede, men de tog godt imod mig og sagde, at det var fedt, at jeg kiggede forbi, beretter Holst og tilføjer:

- Min plan var at hjælpe med at kalde et par spillere ned til "Fenerbahçe" for derefter at liste af, men jeg blev revet med, og så endte jeg med at være på Sydsiden hele første halvleg. Det var en lille drøm, der gik i opfyldelse, slutter han med et smil.

Der er stadig to hjemmekampe tilbage i 2014. Den 3. december gælder det Skovbakken IK i DBU Pokalen, og derefter venter den store jubilæumskamp mod Silkeborg IF den 7. december. Du kan købe billet til begge kampe via brondby.com/billet.

OBS: Frem til onsdag den 26. november kl. 13:00 er der tilbud på billetter til jubilæumskampen mod Silkeborg. Det betyder, at du kan få adgang til den store 50-års fest for blot 64 kr. - læs mere her.