Hjulsager: God præstation i en svær kamp

23.11.2014 21:40

Brøndby IF løb søndag aften med alle tre point, da ellers formstærke SønderjyskE var på besøg på Brøndby Stadion. Andrew Hjulsager var manden bag kampens afgørende aktion, da han efter lidt over en times spil trak ind i banen og affyrede kanonen. Skuddet blev rettet af undervejs og efterlod derfor ingen chancer for SønderjyskE’s keeper.

Efter sejren var Hjulsager godt tilfreds med indsatsen mod en modstander, der er notorisk vanskelige at spille mod:

- Jeg synes, vi gør det godt i en svær kamp. Der er mange dueller og meget spil i luften. Det er selvfølgelig ikke vores force, men det synes jeg, vi gør rigtig godt. Og vi formår også i mange situationer i kampen at spille på den måde, vi gerne vil. Vi mangler måske lige det sidste i de offensive situationer. Den sidste aflevering eller afslutning på mål, men vi vinder, så jeg er tilfreds.

- Der er mange hold i Superligaen, der spiller lidt som SønderjyskE, så vi vidste hvilken kamp, det ville blive. Man kan se på deres forrige kampe, at det har været tætte kampe, hvor der ikke er blevet lavet så mange mål. Jeg synes egentlig, vi gør det fornuftigt, når de prøver at bringe bolden i feltet med lange indkast og frispark fra midten.

Kort efter kampen stod det ikke klart, hvorvidt sejrsmålet var endeligt tilskrevet Andrew Hjulsager, eller om det ville blive noteret som et selvmål. Det endte som bekendt med, at Hjulsager fik scoringen. Selv ville den unge kantspiller kort efter slutfløjtet ikke gøre sig klog på det:

- Jeg kender ikke de helt præcise regler, men jeg brokker mig ikke, hvis der kommer til at stå Andrew Hjulsager på målet, lød det med et smil fra talentet.