Hårdt slid bag sejr over SønderjyskE

23.11.2014 20:45

Søndag aften på Brøndby Stadion udgjorde forlængelsen og slutningen på en stime for henholdsvis hjemme- og udehold.

SønderjyskE's stime på ni kampe som ubesejret sluttede, da kampen endte med en blågul 1-0-sejr, mens Brøndby IF's gode stime på hjemmebane blev yderligere forlænget. I de indtil videre otte hjemmekampe er det således blevet til seks sejre, en uafgjort og et nederlag. Sejren i dag var fjerde hjemmesejr i træk, hvilket man skal 5½ år tilbage for at finde seneste eksempel på.

Søndagens sejr over SønderjyskE kom i hus på en god fighterindsats med momentvis gode angreb. Det kneb imidlertid lidt med kvaliteten i afslutningerne, så det var generelt ikke de helt store tests, som Marin Skender blev udsat for.

I defensiven stod Brøndby IF stærkt og tillod ikke SønderjyskE åbne muligheder. Gæsternes altid farlige omstillinger blev langt de fleste gange lukket godt ned, og Daniel Agger var stærk som dirigent i det bagerste geled. Agger fik i første halvleg et trælår, men trods stivhed og smerter kæmpede midstopperen sig igennem alle 90 minutter. De største trusler fra sønderjyderne kom efter dødbolde, hvor Pierre Kanstrups lange indkast et par gange blev til farlige situationer.

Højdepunktet set med blågule øjne kom efter 65 minutters spil, hvor vævre Andrew Hjulsager - der i øvrigt spillede en udmærket kamp - tog et par træk ind i banen fra sin udgangsposition på venstre kant og afsluttede fra kanten af feltet. Skuddet ramte SønderjyskE's Pierre Kanstrup på pandebrasken og efterlod Skender i gæsternes mål chanceløs. 1-0 og massiv jubel blandt de 12.647 fremmødte tilskuere på Brøndby Stadion.

Den stilling blev der ikke ændret på. Brøndby IF holdt stand i resten af kampen og havde derudover tilløb til at udbygge føringen. Dermed blev det tre rare point og en aktuel placering som nummer fire i Superligaen.

Næste kamp er søndag den 30. november kl. 17 på Farum Park mod FC Nordsjælland.