Frank: Fremragende attitude fra gutterne

23.11.2014 21:11

Clean sheet og tre point. Sådan lød resultatet af søndagens Superliga-opgør mod SønderjyskE på Brøndby Stadion.

brondby.com fangede cheftræner Thomas Frank efter sejren.

- Vanskelig kamp, men et godt modsvar til den dårlige præstation i Hobro. Vi slog tilbage, nøjagtig som vi har snakket om at skulle gøre efter dårlige præstationer, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Vi gav også et svar til de kritikere, der har tvivlet på, om vi kunne håndtere fysisk stærke hold, og om vi kunne stå imod den fysik, hvis vores spil ikke kører. Vores spil var ikke i top i dag, men vi viste energi og den aggressivitet i pres og dueller, der skal til, uanset hvordan man har tænkt sig at spise fodbold. Den attitude var ganske enkelt fremragende fra gutterne i dag.

Thomas Frank hæfter sig også ved, at de blågule brød den flotte SønderjyskE-stime på ni kampe uden nederlag.

- De har spillet mod alle topholdene og enten fået uafgjort eller vundet. Vi vinder 1-0, selv om de har scoret i samtlige af de ni kampe som ubesejrede, og vi bygger videre på det fort, som vi rigtig gerne vil have her i Brøndby foran vores fantastiske fans. Så der er rigtig mange gode ting at tage med, siger Thomas Frank.

Cheftræneren havde også ros til de nye folk i startopstillingen. Du kan se hele interviewet med Thomas Frank i videoen ovenfor.